Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bana küfredeceksin biliyorum da ikisinin de nasıl yapılcağını bilmiyorum

ONER-1997

ONER-1997

Üye
yok be niye küfür ediyim dostum allah allah bilmemek ayıp degil :D :D :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
özel mesaj attın konuya mesaj yaz dedim birde bilmiyorum deyince :D

ONER-1997

ONER-1997

Üye
yok dostum önemli değil zaten konu açtım belki diğerleri yardım eder :D

sherpasherpa

sherpasherpa

Üye
Tesekkur ederım cozdum telefonu actım kapattım eskı halındeydı daha sonra usb kabloyu elımle sabıtleyerek tekrar yaptım ve sonuc olumlu.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan

greenbaby

Üye
cfw yi iyice kurcaladım ve mükemmel keşke daha önce cfw kursaymışım telefonuma telefonum çık hızlandı görsellik süper tebrik ederim çok iyi bir cfw olmuş :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cfw yi iyice kurcaladım ve mükemmel keşke daha önce cfw kursaymışım telefonuma telefonum çık hızlandı görsellik süper tebrik ederim çok iyi bir cfw olmuş :)

sağol dostum beğenmene çok sevindim güle güle kullan :)

SWEET DREAMS

Üye
telefonun fontunu nasıl değiştirebilirim?

ONER-1997

ONER-1997

Üye
telefonun fontunu nasıl değiştirebilirim?

dostum s60 v5 ler için en kolay font değiştirme flipfont programıyla oluyor. Yanında da sana 37 tane font veriyolar zaten

----------Eklendi @ 12:44:10 ---------- Yazıldı @ 12:42:42 ----------

ha dostum bu arada cfw de küçük qwert klavyeyi kaldırmayı unutmuşsun biz onu nasıl kaldırabiliriz küçük klavyede sorun var ya

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
dostum s60 v5 ler için en kolay font değiştirme flipfont programıyla oluyor. Yanında da sana 37 tane font veriyolar zaten

----------Eklendi @ 12:44:10 ---------- Yazıldı @ 12:42:42 ----------

ha dostum bu arada cfw de küçük qwert klavyeyi kaldırmayı unutmuşsun biz onu nasıl kaldırabiliriz küçük klavyede sorun var ya

evet unutmuşum diğer versiyonda kaldıracağım :oke: neden kaldırmak istedin ki kullanmıyosan bir sorun yok zaten

ONER-1997

ONER-1997

Üye

evet unutmuşum diğer versiyonda kaldıracağım :oke: neden kaldırmak istedin ki kullanmıyosan bir sorun yok zaten

hayır dostum zaten benim için de bi sorun yok senin için dedim diçer versiyonda dikkat edersin diye :D

.Geography.

.Geography.

Üye
Öncelikle hepinize selamlar. Hocam emeğine sağlık ellerin dert görmesi çok hoş çok güzel. Ben telefonumda ramblowu çalıştırdığımda 27den 35e çıktı. Sen "2- Maksimum ram miktarı 67,60 mb. (sem_sen nickli üye 68,29 mb ram görmüş. )" ama neden benim telefonda 35 görünüyor bi yardımcı olabilirmisin. Bunun dışında gayet güzel kullanışlı.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hepinize selamlar. Hocam emeğine sağlık ellerin dert görmesi çok hoş çok güzel. Ben telefonumda ramblowu çalıştırdığımda 27den 35e çıktı. Sen "2- Maksimum ram miktarı 67,60 mb. (sem_sen nickli üye 68,29 mb ram görmüş. )" ama neden benim telefonda 35 görünüyor bi yardımcı olabilirmisin. Bunun dışında gayet güzel kullanışlı.

maksimum ram değeri tema efekti ve sensörler kapatılınca, ev ekranı tamamen boşaltılınca ve telefona 0 uygulama kuruluyken görülür ayrıca ilk açışta düşük görünen ram değeri telefon yeniden başlatılınca yüksek görünür :oke:

• Beğen
Tepkiler: .Geography.
.Geography.

.Geography.

Üye
Tamam şimdi oldu saolasın 63e çıkardım. :ehe

esqalsiz

esqalsiz

Üye
way arkadas bu widgetler o kadar etkilyr mu ya?

----------Eklendi @ 20:16:59 ---------- Yazıldı @ 20:16:14 ----------

peki widgetin kaldrlması sarj suresne etki edr mi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
way arkadas bu widgetler o kadar etkilyr mu ya?

----------Eklendi @ 20:16:59 ---------- Yazıldı @ 20:16:14 ----------

peki widgetin kaldrlması sarj suresne etki edr mi?

etkiliyo rami 4-5 mb falan :oke: şarj süresine etki eder mi? Güzel soru... :D