yok dostum önemli değil zaten konu açtım belki diğerleri yardım eder![]()

Tesekkur ederım cozdum telefonu actım kapattım eskı halındeydı daha sonra usb kabloyu elımle sabıtleyerek tekrar yaptım ve sonuc olumlu.

cfw yi iyice kurcaladım ve mükemmel keşke daha önce cfw kursaymışım telefonuma telefonum çık hızlandı görsellik süper tebrik ederim çok iyi bir cfw olmuş![]()

telefonun fontunu nasıl değiştirebilirim?
dostum s60 v5 ler için en kolay font değiştirme flipfont programıyla oluyor. Yanında da sana 37 tane font veriyolar zaten
----------Eklendi @ 12:44:10 ---------- Yazıldı @ 12:42:42 ----------
ha dostum bu arada cfw de küçük qwert klavyeyi kaldırmayı unutmuşsun biz onu nasıl kaldırabiliriz küçük klavyede sorun var ya
neden kaldırmak istedin ki kullanmıyosan bir sorun yok zaten
evet unutmuşum diğer versiyonda kaldıracağımneden kaldırmak istedin ki kullanmıyosan bir sorun yok zaten

hayır dostum zaten benim için de bi sorun yok senin için dedim diçer versiyonda dikkat edersin diye![]()

Öncelikle hepinize selamlar. Hocam emeğine sağlık ellerin dert görmesi çok hoş çok güzel. Ben telefonumda ramblowu çalıştırdığımda 27den 35e çıktı. Sen "2- Maksimum ram miktarı 67,60 mb. (sem_sen nickli üye 68,29 mb ram görmüş. )" ama neden benim telefonda 35 görünüyor bi yardımcı olabilirmisin. Bunun dışında gayet güzel kullanışlı.

Tamam şimdi oldu saolasın 63e çıkardım.![]()

way arkadas bu widgetler o kadar etkilyr mu ya?
----------Eklendi @ 20:16:59 ---------- Yazıldı @ 20:16:14 ----------
peki widgetin kaldrlması sarj suresne etki edr mi?
şarj süresine etki eder mi? Güzel soru...