Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
deneyen war mı :) ama ekran widgetleri ack olunca telefn aclsta cok yawas kendnı zor topluyor

----------Eklendi @ 20:42:04 ---------- Yazıldı @ 20:40:57 ----------

kards yarn 370 i bayılıp alacagm :) fyat nasl sence

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
deneyen war mı :) ama ekran widgetleri ack olunca telefn aclsta cok yawas kendnı zor topluyor

evet 2-3 saniye daha geç kendine geliyo telefon :)

----------Eklendi @ 20:43:17 ---------- Yazıldı @ 20:42:16 ----------

c6-01 değil mi?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ewet

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cihazın durumunu bilmediğim için fiyat çok mu az mı bişey söyleyemem

esqalsiz

esqalsiz

Üye
telefn yakın arkadasmn uni den arkadas yazn 58 aldm bir ay snrada o aldı cizk mzk yok.sadece dokunmatkten servise gtti kvk ya dokunmatk dgsti yaklask 17 ay garantilı kutulu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
o zaman fiyat iyi :oke:

SWEET DREAMS

Üye
dostum s60 v5 ler için en kolay font değiştirme flipfont programıyla oluyor. Yanında da sana 37 tane font veriyolar zaten

----------Eklendi @ 12:44:10 ---------- Yazıldı @ 12:42:42 ----------

ha dostum bu arada cfw de küçük qwert klavyeyi kaldırmayı unutmuşsun biz onu nasıl kaldırabiliriz küçük klavyede sorun var ya

:tşk:

sg86

Üye
ben bunu kurarsam hafıza kartımdaki veriler silinirmi acaba? Bide konunun aşağısında 4*4 menu yazıo o nedir? Bi sorumda şu,bu cfw yi kurmadan once telefona herhangi bir islem yapmam gerekiomu?çunku ilk kez yapcam korkuyorum?direk usb ile baglayıp atıcakmıyım?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hafza kartındaki veriler silinmez oke: 3x4 menü soldan sağa 3 yukarıdan aşağıya 4 ikon sığmış menüdür, 4x4 ise soldan sağa 4 yukarıdan aşağıya 4 ikon sığmış menüdür :oke: cfw yi yüklemeden önce hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarına at sonra teefondan biçimlendir kartı sonra telefonunu kapat ilk sayfada yazanları uygula sonra teefon açılınca bir hard format at sonra bilgisayarındaki verieri hafıza kartına at işlem tamam :oke:

sg86

Üye
hafza kartındaki veriler silinmez oke: 3x4 menü soldan sağa 3 yukarıdan aşağıya 4 ikon sığmış menüdür, 4x4 ise soldan sağa 4 yukarıdan aşağıya 4 ikon sığmış menüdür :oke: cfw yi yüklemeden önce hafıza kartındaki dosyaları bilgisayarına at sonra teefondan biçimlendir kartı sonra telefonunu kapat ilk sayfada yazanları uygula sonra teefon açılınca bir hard format at sonra bilgisayarındaki verieri hafıza kartına at işlem tamam :oke:
Teşekkürler anladım ama o menu tarzını yuklemezsek nolur peki? Bide cfw yi yukledigim zaman mesajlara sohbetler(oturumlar) entegre oluomu? Onun icinde extra biseymi yuklemem gerekli?

maxxigun

Üye
eyvallah reis saolasın bi denicem bakalım nasıl cfw

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler anladım ama o menu tarzını yuklemezsek nolur peki? Bide cfw yi yukledigim zaman mesajlara sohbetler(oturumlar) entegre oluomu? Onun icinde extra biseymi yuklemem gerekli?

sanırım o menü tarzı deren 4x4 menüden bahsediyosun istediğin menülü cfw yi indir:oke:

----------Eklendi @ 17:21:11 ---------- Yazıldı @ 17:20:09 ----------

eyvallah reis saolasın bi denicem bakalım nasıl cfw

dene bakalım sonucu yaz mutlaka :oke:

Mert045

Mert045

Üye
şimdi kurdum sonucu bildiririm biraz kullanayım eline sağlık.

Mert045

Mert045

Üye
media bara bluetooth ve accel swith koysan iyi olurdu şuanlık bi sorun yok .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Mert045

Mert045

Üye
menüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atma sorunu var birde dosya yöneticisinden müzik açtıktan sonra geri deyince menüye atıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
menüdeyken güç düğmesine basınca ev ekranına atma sorunu var birde dosya yöneticisinden müzik açtıktan sonra geri deyince menüye atıyor.

sorunları belirttiğin için teşekkürler çözeceğim sorunları :oke:

sg86

Üye
kardeşim bi yardım et bana ya şimdi ben önce hangi dosyayı indircem,4*4lük menüyü istiyorum,ordan en aşağıda verdiğin linkten 95 mblık dosyayı indirdim şimdi napıcam ? msn adresimi versem msnden yardımcı olurmusun ?