Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

cafer-abi

Üye
Sohbetler olayı çok ufak bi ayrıntı bence olmasa da olur yani. ama nadiren bende de mesajların sırası karışıyor çok önemli değil.

Bir de telefonun şarjı bitmeye yakın şarjın az olduğunu gösteren uyarı senin cfw de yok sanırım? 2-3 kere şarjı biterek kapandı telefon. çıkmadı öyle bir uyarı :/

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ya bende karışmıyor :hmmm o uyarının çıkmaması diye bir durum yok ki onu yapmak imkansız çıkıyodur da sen görmüyosundur bende çıkıyo hep görüyorum

sem_sen

Üye
telefondan meego mino temasını silmek istiyorum nasıl silebilirim?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
malesef direkt telefondan silemezsin rofs2 den dosyaları tek tek bulupsilmek gerekir uzun iş yani

hilal52

Üye
malesef direkt telefondan silemezsin rofs2 den dosyaları tek tek bulupsilmek gerekir uzun iş yani

kardeş yükledim ellerine sağlık çok güzel birşey soracağım güvenlik kodu 12345 mi oluyo bunu yükledikten sonra yoksa benim değiştirdiğim mi gecerli oluyo ?

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yükledim ellerine sağlık çok güzel birşey soracağım güvenlik kodu 12345 mi oluyo bunu yükledikten sonra yoksa benim değiştirdiğim mi gecerli oluyo ?

sağol kardeşim güle güle kullan :oke: senin değiştirdiğin geçerli oluyo :oke:

hilal52

Üye
ama kardeşim kod hatası diyor kendi yaptığımı yazınca ?

hilal52

Üye
yazılımı atar atmaz orjinal ayarlarına geri dön dedim 12345 i kabul etti şimdi ne 12345 kabul ediyor ne de benim eski şifreyi ne yapmam lazım kardeş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
şimdi açabildin mi sen telefonunu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
o kod hatasıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok malesef. tarayıcı da normalde seçenekler çıkıyo sorun senin telefonda

hilal52

Üye
o kod hatasıyla ilgili yapabileceğim bir şey yok malesef. tarayıcı da normalde seçenekler çıkıyo sorun senin telefonda

tamam kardeş çıktı secenekler ama güvenlik kodu canımı cok sıktı ya telefona kod koymam lazım :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
valla onu bilmiyorum forumda konular var önceki sayfada da bir konu adresi vermiştim baktın mı onlara

hilal52

Üye
baktım kardeşim çok sağolda nemesis programı telefonumu görmüyor error veriyor telefoncuya para verme niyetim yok benim yapmam laazım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Allah Allah nasıl olcak yaa ben hiç kullanmadım nemesis programının bilmiyorum hiç :s

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
istememesi lazım :s

----------Eklendi @ 16:58:44 ---------- Yazıldı @ 16:57:37 ----------

bunu indir imeini yaz sana vercek kodu normalde istememesi lazım bende istemedi hiç :s