Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

bY_aLp

Üye
ben yapıyodum :D valla yapabileceğim birşey yok malesef jaf ı sil bir daha yükle system32 ye atılcakları bir daha at

win7 de yapmışsındr onu :D jafı 500 kez silip yükledim bir yerlerde yanlış yapıyorum hatta bir çok yerde yanlış yapıyorum daha önce android ile uğraştım ios jailbreak yaptım symbain ile ilk defa uğraşacam onun için çabalıyorum system32 için kurulumda bahsetmemişsin ne atacaz oraya indirdiklerimizimi rardan çıkartıptamı atıyoruz rar ile birliktemi klsör açıyormuyuz detaylı yardımcı olsan iyi olur :D hadi yapalım şunu söz 2 kutu mushil hapı alcam sana :P

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yarın ben sana bazı jaf dosyaarını vercem tamam mı yarın hallederiz :oke: orda system 32 ye atçakların var. :good:

----------Eklendi @ 23:08:26 ---------- Yazıldı @ 23:07:56 ----------

müsil benim değil civciv için olmalı :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
jaf programı konuya eklendi.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ramblow şifre istiyor netcem.yeniden başlat deyince 6 saat açamadım müzik çalardan silinen müzikler listeden silinmiyor ustam bi el at kurtar garibi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ramblow şifresini almak için gerekli program önceki sayfalardan birinde var yeniden başlatla ilgili sorun sende cfw de değil müziklerin tekrar görünmemesi için kütüphaneyi yenilemen lazım

----------Eklendi @ 21:45:08 ---------- Yazıldı @ 21:41:43 ----------

@bY_aLp ya kardeşim şu linke bir bak hele inşallah ingilizcen iyidir ben pek anlamadım ama bu sorunu yaşayanlar hep windows7 kullananlar xp kullanıpta bu sorunu yaşayan tek sen varsın sanırım

bY_aLp

Üye
tamam dostum hallettim oldu :) teşekkürler ilgi alakan için

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim nasıl yaptın anlatır mısın

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
58-00 sağlam bi cfw link yok mu ?

cafer-abi

Üye
Kabız kardeşim, cfw ni çok beğendim. gerek ekran geçişleri hızı olsun, gerek kaydırma çubuğunun seriliği olsun gerek görsellik ve sadelik olsun. gerçekten güzel cfw idi.

Ama malesef belki benim telefonumdan dolayıdır bilmiyorum. Şarjım bittiğinde telefonu açmak sıkıntı oluyordu. 2 saat şarjda kalsa 4 saat bile şarjda kalsa açılması için 3-5 kere uğraşmam gerekiyordu. yaklaşık 2 hafta falan kullandım cfw ni. Bu gün eski cfw me döndüm. Bunda sorun yaşamıyorum. Aman yanlış anlaşılma olmasın cfw ne laf etmiyorum belki sorun bendedir. Ama böyle de bi durum var yani.

Ellerine sağlık.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
58-00 sağlam bi cfw link yok mu ?

ne? What? Was? :hmmm

----------Eklendi @ 22:59:41 ---------- Yazıldı @ 22:56:23 ----------

Kabız kardeşim, cfw ni çok beğendim. gerek ekran geçişleri hızı olsun, gerek kaydırma çubuğunun seriliği olsun gerek görsellik ve sadelik olsun. gerçekten güzel cfw idi.

Ama malesef belki benim telefonumdan dolayıdır bilmiyorum. Şarjım bittiğinde telefonu açmak sıkıntı oluyordu. 2 saat şarjda kalsa 4 saat bile şarjda kalsa açılması için 3-5 kere uğraşmam gerekiyordu. yaklaşık 2 hafta falan kullandım cfw ni. Bu gün eski cfw me döndüm. Bunda sorun yaşamıyorum. Aman yanlış anlaşılma olmasın cfw ne laf etmiyorum belki sorun bendedir. Ama böyle de bi durum var yani.

Ellerine sağlık.

sağol kardeşim yok yanlış anlamam :) açıkçası garip geldi ben senin yaşadığın sorunu yaşamadım senin telefondan kaynaklanıyo desek eski kullandığın cfwye geri dönmüşün sorun çözülmüş ilginç çok arada bir durum :hmmm

cafer-abi

Üye
Zaten benim okumadığım 30 küsur sayfa var burada. Hani sen kendin takip ediyorsun böyle bi şikayet geldiyse ya da gelecekse hıı bi kişi daha böyle demişti dersin diye söyledim. Yoksa ilk kurduğum günü biliyorsun daha 17-18. sayfalardaydı başlık. Çok direndim ama aşamadım. Cidden stabil bi performansı vardı.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Zaten benim okumadığım 30 küsur sayfa var burada. Hani sen kendin takip ediyorsun böyle bi şikayet geldiyse ya da gelecekse hıı bi kişi daha böyle demişti dersin diye söyledim. Yoksa ilk kurduğum günü biliyorsun daha 17-18. sayfalardaydı başlık. Çok direndim ama aşamadım. Cidden stabil bi performansı vardı.

hız konusunda beğenmene sevindim o konuda amacıma ulaşabilmişim demekki senin yaşadığın sorunun aynısı değil de benzeri çıktı bir üyemiz yeniden başlatınca telefon boot ekranında kalıyormuş ama çok garip oluyo hiç karşılaşmadığım sorunlarla karşılaşmışsınız doğal olarak hem şaşırıyorum hem de çözüm yolu bulamıyorum bazı sorunlara tıpkı senin ve diğer arkadaşın sorunu gibi

greenbaby

Üye
yorumlara bakılırsa kötü durmuyor bir deneyeyim ilk defa kuracağım eğer bir sorun olursa yazarım :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yorumlara bakılırsa kötü durmuyor bir deneyeyim ilk defa kuracağım eğer bir sorun olursa yazarım :oke:

dene bakalım :)

----------Eklendi @ 21:23:56 ---------- Yazıldı @ 20:34:19 ----------

@polat980 mesaj kutun dolu sanırım pm gönderemedim buradan cevap vereyim :oke: sen direk telefondan yazılım güncellemeye girip indir. 5800-c6 diye bir ayrım yok orda

esqalsiz

esqalsiz

Üye
jaf adımlarını dogru getrn kardes skntı olmaz bence :D