civciv kapalı iken şarj ederken ışıkları kapatmayı nasıl çözdün seni cfw yi kendime göre modladım onuda söylede yapayım öyle kullanayım tahammülüm kalmadı daha ya
civciv kapalı iken şarj ederken ışıkları kapatmayı nasıl çözdün seni cfw yi kendime göre modladım onuda söylede yapayım öyle kullanayım tahammülüm kalmadı daha ya
modu verde ben kullanayım kardeşim ya bu cfw yi kullanıyorum tuş kilidini falan değiştirdim son bu kaldı onu da ver yap bi güzellik kendim kullanıyorum bir yere falan dağıtmam söz
nasıl yapacağım peki kardeşim bu modu rofs klasörüne attım bi dosya çıkıyo sonu.dll ile biten onuda sys bin klasörüne attım ama olmadı ve birde şunu fark ettim yeşil ışık yanmasını isteyince tuş kilitli iken mesaj gelince açıyorsun kilidi ekrandan tuş ışıkları yanmıyo neden?
nasıl yapacağım peki kardeşim bu modu rofs klasörüne attım bi dosya çıkıyo sonu.dll ile biten onuda sys bin klasörüne attım ama olmadı ve birde şunu fark ettim yeşil ışık yanmasını isteyince tuş kilitli iken mesaj gelince açıyorsun kilidi ekrandan tuş ışıkları yanmıyo neden?
demekki sorun yeşil ışık yakan modda kardeşim çalışmıyor bizim cfw de bu sorun yapıyo bir baksana sende de aynısı oluyormu tuşu kilitle mesaj at başka telden tuş kilidi tusundan değilde ekrandan sürükleyerek aç bakalım ışıkları yanıyomu tuşların olurmu..?