Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler cevap için.ram değerini telefona ilk cfwyi kurduğumda 33 görmüştüm.sonra format attım tkrar.47 falandı.şu sıralar 43-48 arası.ama şunu belirtmem lazım,eski kullandığım cfwde isim vermeyeceğim kimseyi karalamak istemem,55-60mb ram değeri görürken bile internette gezerken telefon ram yetersiz diye ağlıyordu,bunda 44-45mb ram görürken hem int dolaşıp hem müzik dinliyorum.nasıl yaptıysan helal olsun emeğine sağlık.
valla bende bilmiyorum.opera mini el feneri ve nightstand kurulu başka birşey yok telde.. format atıp baştan kurabilirim sonra.ama ihtiyaç yok gibi
meego teması da çok hoş şimdi şu uygulama paketini yükleyeceğim.ram değeri çok düşerse baştan kurar haberdar ederim
hafıza kartındaki müziklerin falan bi etkisi olmaz zannedersem?zira 7gb müzik var kıllanmaya başladım şimdi
kadeş navigasyonu kaldırdım diyorsun nasıl yükleyeceğim peki ben bunu
bulamadım kardeş neredeki yazılım güncelleme telefonda
selamlar ben de 5800 var ve v520.007 sürümü kurulu acaba bu anchor cffw olurmu telefonahard reset attım direk kurucam sanırım pek bilmiyorumda eğer olmaz ise gerekli sürüme nasıl ulaşabilirim
yazılımı yenileyim dedim tekrar atmak istedim jaf da local mode de kalıyo test modeye geçince hata veriyo ama cihaz açılıyo i eksiklik olurmu
dün uygulama paketini kurdum senin paylaştığın,telefonu yeniden başlattım,açılır açılmaz ramblowa baktım,60mb yazıyordu,52-55 mb civarı şu an.
Kusursuz dedim dedim bana inanmadınız bak şimdi noldu ?Sırf yeni versiyonda düzelt diye kusur arıyordum şunu da söyliyim dedim Menüdeyken telefonu kapatma tuşuna basınca ana ekrana atıyor. Bana pek bi zararı yok ama yeni versiyon yapacaksan düzeltmen iyi olur
kardeş müzik çalarda müzikleri bulmuyo kütüphaneyi yenile diyorum hiç bir müzik dosyasını bulmuyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?