L-LumieRe
Üye
şimdiki anakartlarda overclock çok çok basit.Hocam, anladığım kadarıyla 8350 ve 4590 arasında performans bakımından nerdeyse hiç fark yok. en iyisi salt bir şekilde 8350'ye göre bir anakart ve 4590'a göre bir anakart öner, ben kendi kafama yatkın olanını seçiyim. Yoksa beynim kısa devre yapıcak. [BU ARADA USTA AKLIM HİÇ OVERCLOCK'A YATKIN DEĞİL BUNUDA BELİRTEYİM]
Geriye kalanlara zaten onay verdin. RAM'ide hallederim G.Skill alırım. SSD'de bilgisayarı aldıktan sonra yada alırken düşünürüz babamın o anki ruh haline bağlı.
şimdiki anakartlarda overclock çok çok basit.
1 tuşa basıyorsun anakart kendi yapıyor zaten
eğer birazda bu işten anlıyorsan daha stabil bir overclock yapabilirsin.
fx8350lerde fan böğürüyor diyorlardı
overclock şimdi korkulacak bişey değil. 10 yaş grubu bile overclock yapıyor şimdi.
işlemciyi yakabilen duymadım ben daha
ama görüyorum ki ben sana anlatamamışım
örnekleyeyim.
4590a vereceğin 520 lira ile 100 üzerinden 100 lük performans aldığını farzet. overclock yapamıyorsun.
4670K ya vereceğin 610 liradan 110 puan alırsın üstelik overclock yaparsın puan olarak 130-140 hatta 150 alırsın.
intel tarafını geçelim 8350 gibi bir işlemci benim gözümde 500 lirayı haketmiyor. değmez o parayı vermeye +100 lira kule fan parası vereceksin.
madem diyorsun 1 kere alacam 1 kere para verecem.
1 kere paraya kıyacaksın o zaman 500 lirayı 8350 ile heba etmene gerek yok.
4670K alınır. anakartıda MSI Z97 PC MATE olur. çokta güzel olur.
UD3P
ud3 piyasada yok artık.
yeterli gelir. ama VS serisi orta seviyedir. 80plus değilSistem yavaş yavaş kafamda beliriyor eyvallah usta. Son birşey, 650 W power bu ekran kartına yeter mi acaba ? Yetmeyeceği yönünde yorumlar gördümde internette ?
CX 600W 80+ Bronze yeterli mi ? CX'in 650 W olanı yok :Syeterli gelir. ama VS serisi orta seviyedir. 80plus değil
daha iyisi CX serisidir. 80plus power seçmek daha iyi olur.
yeterli gelir. veya FSP raider 750w 80plus olabilir.CX 600W 80+ Bronze yeterli mi ? CX'in 650 W olanı yok :S
Çok sağolasın usta. Valla sayende net birşey oluşturmaya başladım kafamda. Hayırlı forumlar..yeterli gelir. veya FSP raider 750w 80plus olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?