Anakart üzerindeki sarı nesne nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o sarı şeyleri bende hep merak etmişimdir,Samsung Monte kullandım ondada vardı,Samsung Chat 335 Kullandım Ondada vardı,s2 ve s3 te de var bunu s2 yi alınca telefon tamircisine soracağım

bir tane arkadaş önceki yorumlarda gördüm harici anten takılabiliyor mu yazmış,hayırdır çanak anten'mi takacan ?

Konu Sahibi

Onu soran benim yani konunun sahibi ayrıca mantıksız mı Ayrıca saçmalamayın o sarı şeyin toplıcağı altın ne Ben olsam pırlantadan yapardım

yasinzz

Üye
derin dondurucudur o

- - - Eklendi - - -

derin dondurucudur o

c2007

Üye
RF Switch Connector,detaylı bilgi için google da arama yapmak için "C90-101-0004" yazabilirsiniz.(C90-101-0004,C90-102-0004 ve C90-103-0004)

Konu Sahibi
evet buarada c2007 RF Switch Connector demiş ama nedir o ben baktım nete ama bişi bulamadım bilen var mı ?

evet buarada c2007 RF Switch Connector demiş ama nedir o ben baktım nete ama bişi bulamadım bilen var mı ?

ben biliyordum ama unuttum elektronik bir malzeme elektronik dersinde görmüştük ama ne olduğunu unuttum connector dediğine göre bağlantıyla alakalı birşeydir connect var içinde

Konu Sahibi
Arkadaşlar kesin bir çözüme ulaşamadık yardımcı olmak isteyenleri bekleriz

Arkadaşlar kesin bir çözüme ulaşamadık yardımcı olmak isteyenleri bekleriz

ben yarın telefon tamircisi olan Erdoğan abime soracam o kesin bilir o bilemezse eski KVK elemanı olan Aşkın abime sorarım o kesin kesin bilir gibime geliyor...

size ne olduğunu söylerim

Konu Sahibi
evet yok mu başka yorumu olan

ismail

Üye
TALIPAVCI vazgeçmiş sanırım

Ana karttaki fanın 2 dişini çıkartırken kırdım.
Pc yavaşlamaya başladı. Fan soğutamıyormuki? yada hava boşa gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...