bursa1616 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar telefon benim değil ben nasıl kıyarım galaxy S III e 1100 da olması ilginç direnç falan olabilir mantıklı Videoyu inceliyeceğim...
Arkadaşlar telefon benim değil ben nasıl kıyarım galaxy S III e 1100 da olması ilginç direnç falan olabilir mantıklı Videoyu inceliyeceğim...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap HacKLess' Alıntı: Elektroskop bence.... Genişletmek için tıkla ... one
GuitaristBoy Üye Rambo_FT' Alıntı: one Genişletmek için tıkla ... bi cismin yüksüz mü yüklü mü olduğunu gösteren alet
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap GuitaristBoy' Alıntı: bi cismin yüksüz mü yüklü mü olduğunu gösteren alet Genişletmek için tıkla ... Hatırladım fizik bilgisi
GuitaristBoy' Alıntı: bi cismin yüksüz mü yüklü mü olduğunu gösteren alet Genişletmek için tıkla ... Hatırladım fizik bilgisi
GuitaristBoy Üye ia.phlvn' Alıntı: Bu konunun amacı ne gerçekten merak ettim Sarı şeyler mi dert oldu Genişletmek için tıkla ... konuyu açan arkadaş merak etmişte
ia.phlvn' Alıntı: Bu konunun amacı ne gerçekten merak ettim Sarı şeyler mi dert oldu Genişletmek için tıkla ... konuyu açan arkadaş merak etmişte
FeC! Üye Evet sayın seyirciler sarı seyin ne oldugu konusunda tahminler suruyor. Sarı sey ise hala sessiz...
GuitaristBoy Üye Madness®' Alıntı: Beyler s3ün nfc anteni pilde. Ona bağlantıyı sağlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... mantıklı olabilir resimlere bakıyim bi yeniden - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: mantıklı olabilir resimlere bakıyim bi yeniden Genişletmek için tıkla ... 3g ve wifi antenleri
Madness®' Alıntı: Beyler s3ün nfc anteni pilde. Ona bağlantıyı sağlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... mantıklı olabilir resimlere bakıyim bi yeniden - - - Eklendi - - - GuitaristBoy' Alıntı: mantıklı olabilir resimlere bakıyim bi yeniden Genişletmek için tıkla ... 3g ve wifi antenleri
PriZm Üye Madness®' Alıntı: Beyler s3ün nfc anteni pilde. Ona bağlantıyı sağlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... 1100 da damı nfc var vay canına
Madness®' Alıntı: Beyler s3ün nfc anteni pilde. Ona bağlantıyı sağlıyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... 1100 da damı nfc var vay canına
bursa1616 Üye Konu Sahibi Arkadaşlar merak ettim açtım konuyu sarı cisimler dert fln olmuyor bi arkadaş da link atamadan gitmiş aranızda bunu çözen kimse yok mu videoda anlatıyor bişiler 3g wifi fln ama ben hala anlamış değilim
Arkadaşlar merak ettim açtım konuyu sarı cisimler dert fln olmuyor bi arkadaş da link atamadan gitmiş aranızda bunu çözen kimse yok mu videoda anlatıyor bişiler 3g wifi fln ama ben hala anlamış değilim