futbol123
Üye
Bende seni vurucam kardeşim karar ver artıkalıcam birinizi vurucam diğerinekafamı allak bullak ettiniz ya o/c felan filandan çok ilerde ufak tefek değişimlerle ileriye ayak uydurmak gerekicek bunuda düşünelim fx8 ile fx6 arasındaki fiyat farkı nedir tam bulamadım ben.
fx8 494tl fx6 343tl 150tl var arada..fx8 600lıra fx6 350lıra....
O 250 lıralık farka 560ti alınır....
Berke ee sectın dıyelım i5 anakartla beraber 800 lıra ne kaldı gerıye ???
anakart 241tlsen bıde 8120 dıyosun
hıc gereksız fx8......
Vatanda kaç lıra berke.
2500k+ z68a-g43... Yuzde 8 ındırımsız. En alttakı fıyatı ?
İ7 2700k var zaten.343tl ye en iyisi amd fx6 daha ucuza i3 2100 bile alırsıno grafikler hatalı bencede . ben amd düşünüyorum . yakında i7 2700k gelecek ve amd durmayıp yeni bir işlemci koyacak karşısına tabiki buda fx8 in fiyatını çok düşürecek. benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu düşünüyorum fx6 . fiyat ön planda yaşasın fakir dostu amd
evet ne varki
2500k ya h67 mi alıcak ??
i5 alacaksa 2500k dan baskasına para verılmez.
i3 te işini görür kardeşim ama ileriyi düşünüyorsan amd x6 al iki anakartta aynı diğeri evo modeli daha yeni.Neyse ben yatıyorum 3 e geliyor saat yarın bakarız..fx6 iyi. fiyat olarak ucuz ve ghz cache yüksek. ilerde değiştirilmek istenirse fx8 ile güncellenebilir. şimdiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu mu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu mu ?
özellikler aynı kardeşim birfark göremedim hadi ben çıkıyorum yarın konuşuruz..tamam kardeş. evo modelinin ne +sı var?
anladım .. daha iyi bi ekran kartındada messela 50 - 100 tl daha fazla verebilceğim bi anakartın + ları ne olur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?