HsynSmtGrz
Üye
-
Konu Sahibi
-
yahu alla alla sen anlamıyorsun heralde... Parcaları hep bırlıkte almadıktan sonra sımdıden acele etmenın manası yok.... Boşuna yorma kendını....
Sımdı alacagın 400 lıralık anakart bakarsın 1 ay sonra 350 lıra olmuş... 400 lıraya cok daha ıyısı alınır o zaman...
Sabret bıraz ıvy brıdge ler cıkınca onu alırsın.... 40-50 lıra fazla olsun ıyısı olsun dıye bırsey bu alemde yok... Elındekı paraya gore alınır...
Ben sana 2000 lıralık sıstemde toplarım 6000 lıralıkta...
Yanı senın suan yaptıgının bır karsılıgı yok....tamamen gereksızlık
Hadı dıyelım yarın gıttın anakart ıslemcıyı aldın ?? Napacaksın evde yatacak o parcalar ne anlamı var ??
Paranı cebıne koy bırıktır..
Butun pacaları hepbırlıkte al adam akıllı bır seferde ugrasmadan cık işin ıcınden
amd f/p açısından daha iyi kardeşim i5 e vereceğin para ile amdden i7 nin rakibi amd x8 8120 alırsın hatta i7 den bile daha iyi 8çekirdeklineden amd sistem ?
Ve i5 2500k 500 TL , Anakart ise maximum 500 TL , Ram Psu 250 TL . 1250 TL TUTAR MAXİMUM...
neden amd sistem ?
Ve i5 2500k 500 TL , Anakart ise maximum 500 TL , Ram Psu 250 TL . 1250 TL TUTAR MAXİMUM...
ekran kartıda alıyormusun kardeşim ?16MB Cache diyor laaaa kıpraştım. tamam tamam. amd alıyorum .hasan kardeş şimdi bana öyle bir sistem kuralım ki tehlike sende yardım eyle 1200 tlye kadar anakart ve işlemciyi tartışalım. psu ram felan koymayın araya onları ben hertürlü hallederim çok bi seçenek yok zaten psu ve ramlarde şimdi şu işlemci ve anakartı tartışalım . max 1200 tl ikisi için.
hd6790 al 300tl oda link attım diğer mesajımda.Vatanda %25 indirimler olucaktır 270tl ye falan alırsın kardeşim.alıcam tabiki kardeş. ama onun için küçük bi birikimim var köşede . 300 tlye kadar bir ekran kartı alıcam. 1 gb 256 bit ddr5 yada 2 gb 128 bit ddr5 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?