anakart alıcam işlemci önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
anakart alıcam işlemci önerisi

arkadaşlar bu kartı almayı düşünüyorum şimdililk 250-300tl arası bi işlemci alıcam sonradan model yükseltirim işlemciyi. Bu karta uyan en iyi işlemcinin fiyatı nekadardır ?

bütçemin yetebilceği fiyata alabilceğim en iyi kart hangisidir ?

birde elimde 2 ekran kartı var ati 4650 nvidia geforce 8800 ve 4 gb ram var bilgisayarı counter strike go oynamak için alıyorum laptopumda kastığı için sizce yeterli fps alırmıyım oyunda yada ekran kartı ile ram yükseltmemde gerekir mi ?

birde amd işlemciler çok ısınıyormuş ona uygun fanda önerirseniz sevinirim

MaxipmaN

Üye
hd4650 günümüz oyunlarında boğulur,amd işlemcinin stock fanı verimli değil bir de fan parası verirsiniz muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
hd4650 günümüz oyunlarında boğulur,amd işlemcinin stock fanı verimli değil bir de fan parası verirsiniz muhtemelen

işlemciye yeterli bi fan alabilirim onların fiyatları ne kadar acaba

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Ya arkadaşlar amd o kadar çok ısınmıyor ki ya ! Her yerde bu laf. İçiniz rahat olsun amd yi rahat rahat alıp kullanabilirsiniz. İşlemci önerim sana Fx 6300 black edition. Aynı işlemciyi bende kullanıyorum. İşlemci o.c edilebiliyor. Amd ısınır demişler :P
stok fanla 3.5 ghz işlemciyi 4 ghz e çıkarttım bana mısın demedi :D şu ana kadar hiçbi ısınma sorunu yaşamadım alırsanda şimdiden hayırlı olsun

Üst Alt