Uygulama Ana Sayfa (işlem com.sec.android.app.twlauncher) beklenmedik şekilde sonlandı hatası yardım lütfen .

Sponsorlu Bağlantılar

samans

Üye
    Konu Sahibi
Ana Sayfa (işlem com.sec.android.app.twlauncher) beklenmedik şekilde sonlandı hatası yardım lütfen .
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var galaxy s p1000 tabletim var fakat bir sorunum var

Bir program yükledim o programi yükledikden sonra sürekli Ana Sayfa (işlem com.sec.android.app.twlauncher) beklenmedik şekilde sonlandı hatasi veriyor Telefonu açıyorum anasayfam açılmıyor simsiyah bir ekran açılıyor. USB ile kiese baglıyorum fakat hata ayıklama modunda oldugundan dolayi telefon görüntülenemiyor diyor . Hard Format atayim diyorum arama yeri gelmiyor telefon arama simgesi yok . Fakat usb ile baglayinca telefonun içindeki dosyalari görebiliyorum .

Yardımlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin cok zor durumdayım :(

Şimdiden teşekkürler .
 


Peocawe

Peocawe

Üye
Yüklediğin programın adı nedir ? ve anladığım kadarıyla menüye ve ayarlar kısmına felan da giremiyorsun değil mi ?
 
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
açıp kapasana cihaz çıldırmıştır bendede oldu ama garanti vermiom
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Tahmınımce dolphn hd browser ı yükledın otomatık olarak masaustune sımge olusturmak ıstedı ama basarısız oldu o yuzdende twlauncher çalışmadı..

bende karşılaştım aynı sorunla telefona yenıden rom at veya tıtanıum backuptan falan yedegın varsa twlauncher ı gerı yukle..
 

samans

Üye
    Konu Sahibi
@Possible0 Yükledigim programin adı Whatsapp Messenger , otomatik olarak masaustune simge olusturmak istedigi için bu sorunla karşılaştım .

@fifapesfifa En az 50 kez kapatip açmışımdır .Hatta yetkili servise falan götürdüm 140 milyon istiyorlar yapmak için :) oyuzden buradan yardim ariyorum .

@Sehriyar Aynen dediginiz gibi oldu fakat Whatsapp messenger yükledim . Titanim backup yok telefona yeniden rom atacagim sonra ne yapmam gerekiyor ? yani Kiese baglanacagini düşünüyorsaniz bilmiyorum ama şuan hata ayiklama modunda oldugundan dolayi telefon görmüyor diyor kies . Ama rom atma olayini deneyeceğim çok teşekkürler :)
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
rom yükledikten sonra birşey yapmana gerek yok ama illa ki whatsapp yüklemek istiyorsanız farklı bir launcher uygulaması kurun o zaman sorun çözülür..
 
ozanatc

ozanatc

Üye
Dostum wifi ile internete bağla telefonunu. Bilgisayarından markete gir. Herhangi bir launcher yükle. Bu şekilde ayarlarına ulaşıp format atabilirsin telefonuna.
 

mancukya

Üye
Rom yüklemene gerek yok tableti recovery modunda baslat. Ve romu sifirla yada daha önce wipe data yaptir.
 

KERAM

Üye
benim bir telefn vr galax hata verio ne yapmam lazım power ve orta tusa surekli basıyorum siyah bir ekrandan baska hiç bir sey gelmiyor lutfeeen yrdmmmm edin
 

reşi

Üye
benim telefonum samsung galaxy mini uygulama anasayfa (işlemcom.sec.android.app.twlauncher)beklenmedik bir şekilde sonlandı. lütfen tekrar deneyin acil yardım bekliyorum adminimm :(
 
ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye


bu programı ındır ve ac.system/apps ı bul ve oradan twlauncher bul sec ve yukle bu kadar :)
 

erensavas

Üye
Bana Tabletten otomatik yardım yaoın
 
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
twlauncher hatası alanlar launcher kursunlar nova launcher gibi..hem ram konusunda tw'den daha az harcar hemde görsellik açısından daha iyidir rom'a wipe yapmanıza gerek kalmaz..
 


Üst Alt