Ana kart tercihini nasıl yapmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bende 5 sene oyunlarda zorlanmaması için kesenın ucunu açıyorum. Aslında İ5 güzel bir sistem ben i5 Kullanmayı düşünüyordum aslında AMD almaya karar verdim...'' Ya kardeşim onu alıcağına daha ucuz ve orta saviyede bi anakart al mesela Ecs H67H2-M3 Ynar diye korkuosan korkma anakart kolay kolay yanmaz arkadaşım sen üzerinde bişeler le oynarsan yanar okdr'' ana kartın yanmasından korkmuyorum, en azından 5 sene rahat oyunlarda sorun çekmemesini istiyorum o yüzden çift ekran kartı ve 1 den fazla pcı-e x16 girişinin olmasını istiyorum. O yüzden kesenın azını bayabi açmayı düşünüyorum ...
amd bir sistem toplicaksan yenı bir konu ac yardimcı olayim

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
amd bir sistem toplicaksan yenı bir konu ac yardimcı olayim
Ayreten bir konu açmak istemiyorum, AMD Kullanan arkadaşlar ve Pc konusunda çok fazla deneyimi olan arkadaşlardan önerilerini ve görüşleri bekliyorum ... ilgiliniz ve önerileriniz için tşk ederim arkadaşlar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
işlemci 4 çekirdek---321 TL

anakart :---270 TL

harddisk ---130 TL

ram kingston hyperx 4 gb 1600 mhz---93 TL

ekran kart ---389 TL

kasa ve power --- 334 tl DARK EVO II seasonic 650 watt
linkteki kırmızı yerdeki boşlukları sil
f u l l-siyah-seffaf-yan-panelli-atx-oyuncu-kasasi-evo-2.html

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Harika bir sistem tavsiye etmişsin

İşlemci 4 çekirdek : 321 TL
Anakart : 270 TL
harddisk : 130 TL
ram kingston hyperx 4 gb 1600 mhz : 93 TL (x4) tane
Ekran kartın olarak MSI R6850 Cyclone 1 GD5 (1 GB 256 Bit) PCI-E x16 kullanacagım
Güç kaynagı ve kasa olarak elimde destop kasası ve aopen (gerçek) 550 w güç kaynagım var bu sistem için güç kaynagının yeterli olacagını tahmın edıyorum güç kaynagını yükseltmeye gerek var mı ?

Benı düşündüren bir konu var ... bende İntel core 2 duo e4500 2.20 Ghz 4 gb ram ve üzerinde ekran kartı axle 9800 gt 256 bit ddr3 1 gb ( paylaşımlı ) ekran kartı var ve GTA IV en düşük ayarlarda oynayabılıyorum. Bu sistemde orta ve ileri ayarlarda zorlar gibi geliyor sayın '' hayalet2741 '' ne dersin ???

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
16 GB ram gereksiz eğerki oyun oynaycaksanız 4 GB fazlasıyla yeter size
ama 64bit sistemle 8 GB ram idealdir 2 tane 4 GB hyperx işinizi görecektir

power olarak
işlemci, ekran kartı, 2x4GB ram, harddisk, dvdrom, kasadaki fan, card reader fln derken
550 watt gerçek güç size tam yetecektir
daha sonra overclock yada başka herhangi bişey ekliyecegınız zaman
power size sıkıntı çıkarabilir
ama şuan 550 watt power yeter size

gta 4 konusunda oyunla pek bir alakam olmadıgı için birşey söyleyemem
ama şunu söyleyebilrim
işlemci ve ramler gta 4 için sıkıntı yaratmaz
bir arkadaş söylemişti gta 4 1gb ekran kartının tamamını kullanıyormuş diye duydum
ama ekran kartınızda güzel
sanırım yüksek seviyede oynayabiliriniz
ama kesin bişey söyleyemem

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
teaport 2 sayfada 2 ekran kartı alıcam demişsin ama istersen pc ye 5 tane ekran akrtı tak (ki takamassın) öneli olan çok ekran akrtı değil önemli olan birbirleri ile uyumlu çalışmaları yoksa birbirleri ile uyumlu çalışmazlarsa birisi durur birisi işlev görür buda hiçbir işine yaramaz 2 ekran akrtı ile çalışan oyunlar var onları almalısın

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
5 tane ekran kartı degilde 4 tane takabilır...
2 tane aynı marka model ekran kartını CF yada SLI yaparak 1 kartdan daha yuksek performans alırsın ama maliyet yuksek olur o fiyata daha yuksek model almak daha mantıklı ancak cok yuksek kartlarla cf yada sli cokdaha ıyı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt