VeysiTekinTR Üye Engin abi Mert_1047 'li kullanıcı nerde eskiden sürekli forumda oluyordu bir bilgin var mı bu konuda?
Engin abi Mert_1047 'li kullanıcı nerde eskiden sürekli forumda oluyordu bir bilgin var mı bu konuda?
[ENGİN] Üye vestes123' Alıntı: Engin abi Mert_1047 'li kullanıcı nerde eskiden sürekli forumda oluyordu bir bilgin var mı bu konuda? Genişletmek için tıkla ... Mert yurt dışında en son istihbarata göre uzun zamandır Geçenlerde bir ara uğramıştı foruma Serdar daha iyi bilir tam olarak nerde olduğunu
vestes123' Alıntı: Engin abi Mert_1047 'li kullanıcı nerde eskiden sürekli forumda oluyordu bir bilgin var mı bu konuda? Genişletmek için tıkla ... Mert yurt dışında en son istihbarata göre uzun zamandır Geçenlerde bir ara uğramıştı foruma Serdar daha iyi bilir tam olarak nerde olduğunu
VeysiTekinTR Üye [ENGİN];6393894' Alıntı: Mert yurt dışında en son istihbarata göre uzun zamandır Geçenlerde bir ara uğramıştı foruma Serdar daha iyi bilir tam olarak nerde olduğunu Genişletmek için tıkla ... hmm eyvallah abi sağol. o da ilgiliydi forumla uzun süredir göremeyince merak ettim.
[ENGİN];6393894' Alıntı: Mert yurt dışında en son istihbarata göre uzun zamandır Geçenlerde bir ara uğramıştı foruma Serdar daha iyi bilir tam olarak nerde olduğunu Genişletmek için tıkla ... hmm eyvallah abi sağol. o da ilgiliydi forumla uzun süredir göremeyince merak ettim.
isailkerakkoc Üye Teşekkürler - - - Eklendi - - - Üstdeki yorumları okumam yeterliymiş Sorry. Bu arada elinize saglık
pRime. Üye arkadaşlar mert adlı arkadaşımız yurt dışından döndü ancak benim gibi o da memleket ziyaretinde ve bulunduğu yerde internet yokmuş telefon da az çekiyormuş. Vakti olduğunca uğruyor. İşleri var onları halletsin yine uğrar.
arkadaşlar mert adlı arkadaşımız yurt dışından döndü ancak benim gibi o da memleket ziyaretinde ve bulunduğu yerde internet yokmuş telefon da az çekiyormuş. Vakti olduğunca uğruyor. İşleri var onları halletsin yine uğrar.