Amsn cozuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Amsn cozuldu
once arkadaslar cute expolerer yada filebox tan gizli dosyalari gosteri acin.. cute expolerer show hidden deyin.. gizli dosyalari acin .amsn yi silin amsn ile ilgili olan dosyalari silin.. home/user da olacak ve home/user/mydocs da olacak tum amsn leri silin sonra amsnyi yukleyin... murattiy.deb indirip kurun tamamdir not .amsn gizli dosyadir amsn normal olan dosyadir ikisinide silin gitsin lanet olsun iki dosya herseye engel olan o dosyaymis bu kadar kesin olacak merak etmeyin.. kendim yaptim sildim oldu.....

gidici_x

gidici_x

Üye
bu daha senden once cozuldu zaten yinede saol arkadasim

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
ya ben ancak anladim... bilmeyenler icin daha detayli yazdim... gizli dosyalardan .msn ve msn olan dosyalari silin ve murattiy.deb yukle tamamdir...

--------------- Ekleme ---------------

bosuna x86 sectim yukluyor yok diyor falan syler yalan dolu kotanizi dolduruyorsunuz... yukariyi okuyun....

temelcavus

Üye
arkadasım beceremedım sılme ışlemını..amsn nasıl nereden sılecegım bıraz daha detaylı anlatır mısın

drksnt

Üye
ya arkadaslar herkez biseyler yazmis bendede tlc-tls sorunu var beceremedim eski bi baslikta murattiy arkadas aciklamis link flan vermis ama link olu bi arkadas aciklasa fena olmazdi..not: im hesaplarindan msn kullanabiliyorum ama goruntulu gorusme icin amsn yuklemek istiyorum

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
cute explorer diye bir program var once onu indir yukle. sonra yukarida anlattigimi yap....

Demirberk

Üye
mrb arkadaslar aMSN kuramiyorum.Muararttiy. deb bulamadim yardimci olursaniz sevinirim.Tesekkurler

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
murratiy.deb dosyasi forumlarda var arasrir cikacak...

mustafaatilla

mustafaatilla

Üye
murratiy.deb dosyasına bilen biri bir link atsın lutfen..

yada butun sacmalıkları silip en baştan bir konu acıp gerekli dokumanlar eklenişrse cok yararlı olacak.. murattiye emegi için tesekkur ediyorum tam tesekkullu olarak yeni bir konu bekliyoruz. forum paylasımdır tam paylasım yapalım herkes kulanabisin..

• Beğen
Tepkiler: askerru
sertacunlu

sertacunlu

Üye
link filan verseydin daha ii olurdu.tesekkrler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt