amoled ekran çizmez ddiler yaptım çizildiii :( OKU

Sponsorlu Bağlantılar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Çizilmez ekran diye bir şey yoktur, ekran çizilmeye dayanıklı olsun diye Dünyanın en iyi koruma sistemi Gorilla Glass kullanılmıştır Wave de. He çizildiğini görmek için alın elinize bir falçata biraz bastırın bakın nasıl çiziliyor. Ama çok zorlamadıktan sonra çizilmesi çok zor bir ekran ince ve çok keskin şeylerle ancak çizilebiliyor.

Kolay Gelsin

lagionaire

Üye
arkadaşlar çizilmeyen ekranmı olur allah aşkına sadece çizilmesi zor olan ekran vardır. kutunun içinden çıkan kılıfı kullanın çizik olmaz birazda kullanırken özen gösterin telefonunuza tabikide ... çizikler sinir bozuo gercekten bnde hiç çizik yok biraz özenle:)

ghostrider_95

ghostrider_95

Üye
bn teli alalı 6 ay oldu ama tek çizik yok kılıfı kullanın ve biraz özen gösterin yeter :DDD

ultraslan_1980

ultraslan_1980

Üye
ekranın amoled olup olmadığını nasıl anlarız

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
ewt nasıl anlarız dogru bi soru

lagionaire

Üye
diğer telefonlarla karşılaştırınca anlarsınız arkadaşlar kalitesini :))

burakburti

burakburti

Üye
telpanın verdiği ürünler cacık en iyisi yurt dışı almak =)

berkcombil

Üye
Ya valla cevapları okurken bir hoş oldum.Kimisi ekranım çizilir mi çizilmez mi diye almış eline çakıyı çizmeye çalışmış,çizememiş.Kimisi yok benim telefon yurtdışındakinin yanında yolunmuş tavuk gibi falan.Bi kere hele ki Samsung gibi bir üreticinin aynı model bir telefonunu bırak Türkiyeye farklı parçalarla vermeyi(daha adi parçalar),dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulamaya gidemez.Yanlışsam düzeltin.Bu arada sakın o arkadaşlar çin çakması model almış olmasınlar.

Lacrymosa

Üye
Ekran çizilmemiştir. Çünkü çizilemez. Steril bir bez al ekranı sil tertemiz olur.

ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
valla okadr sildim gtmedi artı samsungu aradım böle böle ddiler kulandıgınız kılıfa toz veyha tas girmiştir ondan cizilmiştir teknık servis bakar neden kaynaklanıyo size ücretini sölerler dedi yhaaa :@

Waveman

Waveman

Üye
Benimde arka kapağında ve metal dedektörünün üstünde çizik var :(

Üst Alt