AMD mi İntel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

AMD mi İntel mi?

• AMD

Kullanılan: 20 42.6%
  • İntel

Kullanılan: 27 57.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    47
.BlueTR

.BlueTR

Üye
kim ne derse desin İnt€l.Akrabamın net cafesindeki tüm pc leri p4 ten i5 yaptık uçuyo makineler 6 gb ramleri var bide win 7 Ultimate x64 çok süper.

ca_sus

Üye
kardeş peki win 7 nin hangisini kurmayı önerirsin

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
işlemcin destekliyorsa win7 ultimate 7600 x64 desteklemiyorsa bu ultimate 7600 x86 kullan

ca_sus

Üye
amd phenom 2x2 işlemci kardeş genellikle oyun için kullanacam

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bu sürümün x86 sını kullan.

ca_sus

Üye
32 bit diyorsun yani dimi kardeş

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
evet

KADİR DALKILIÇ

KADİR DALKILIÇ

Üye
intel kullanıyorum.çokta memnunum KESİNLİKLE İNTEL.

ca_sus

Üye
peki kardeş 64 bit yüklesem ne olur 64 bit daha iyi diyorlar

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
farketmez aslında 64 bit biraz daha hızlıdır.Tabi sistemin iyiyse.Bazı uygulamalarda sorun cıkartır.Ama bi dene derim 64 bit de cok iyidir.

ca_sus

Üye
sağolasın kardeş

TheLastOttomans

TheLastOttomans

Üye
büyük ihtimal işlemcidiyosundur.Çünkü ekran kartında en iyisi Nvidia Geforce serisi :). İşlemci için tabiki İntel daha güzel... :)

khytr89

khytr89

Üye
ultimate pc yi gereksiz kasıyor. en iyisi professional. 2009 dan beri kulanıyorum windows 7 yi ve en iyi sürümü professional. ama bi media pc oluşturmayı düşünüyorsan preminium iyi. yok sadece oyun ve arada film dersen home basic. boşuna gereksiz kullanmayacağın şeyler için para vermeye değmez. ultimatede kullanılmayan bir sürü zırva mevcut.o parayı haketmiyor.

oyun içinse home basic ve bir office parasını sadece gereksiz özellikler barındıran ultimateye vermeye değmez. mesela ben iletişim okuyorum. video editing için professionali tercih ettim. sende gerekliliklerini kontrol et ya da yaz ben sana uygun sürümü belirtiyim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
ultimate pc yi gereksiz kasıyor. en iyisi professional. 2009 dan beri kulanıyorum windows 7 yi ve en iyi sürümü professional. ama bi media pc oluşturmayı düşünüyorsan preminium iyi. yok sadece oyun ve arada film dersen home basic. boşuna gereksiz kullanmayacağın şeyler için para vermeye değmez. ultimatede kullanılmayan bir sürü zırva mevcut.o parayı haketmiyor.

oyun içinse home basic ve bir office parasını sadece gereksiz özellikler barındıran ultimateye vermeye değmez. mesela ben iletişim okuyorum. video editing için professionali tercih ettim. sende gerekliliklerini kontrol et ya da yaz ben sana uygun sürümü belirtiyim

pc in iyi deilse ultimate kötü olur tabi ram i cok yer.Ama bilgisayarın iyiyse 4gb ram üzerindeyse ultimate kadar iyisi yok.

khytr89

khytr89

Üye
özellikleri iyi ama ne kadar iyi olursa olsun gereksiz çok şey var ve pahalı.

2009 da aldığım pc hp 6730s laptoptu 4gb ram ve core2duo 1.8 - hd3430 var. aldığımda 2 gb liydi vista business vardı.
o pc ye ek olarak şimdi i7 950 - 8gb ramlı hd4870 var. o pc de de professional kullanıyorum.

professionalde media center, aero gibi win7 nin opsiyonları yer alıyor. ultimateden eksiği bitlocker - microsoftun dandik oyunları.

oem sürümlerin fiyatları vatan da
83 tl starter
153 tl home basic
200 tl home premium
280 tl professional
392 tl ultimate

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Ultimate iyi bi sistemdir.Cok sevdigim xp den bile vazgeçmeme bile neden olabilen bi sistem.Gayet hızlı ve kullanışlı.Professional den iyidir emin ol:D

khytr89

khytr89

Üye
Ultimate iyi bi sistemdir.Cok sevdigim xp den bile vazgeçmeme bile neden olabilen bi sistem.Gayet hızlı ve kullanışlı.Professional den iyidir emin ol:D

iyiliğine lafımız yok. ama türk milletininde hali ortada. ultimate nerdeyse bir asgari maaşın yarısı bir fiyatta ve professioanlden tek artısı bitlocker. o da zaten ücretsiz bir program vardı onla halledilebiliyor.yani demek istediğim 110 tl ek bir para vermek mantıksızlık. misal o parayla da office alınabilir.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
pahalı dogru 400 tl gibi. 64 bit daha da pahalı.Ama ben hic bir zaman işletim sistemine veremem o kadar parayı.Torrent ne güne duruyor değilmi? :ehe

khytr89

khytr89

Üye
:kop: korsan windows sakat iş güncelleme olmuyor ya da kapanıyor. Bir ara yıldızdan falan bahsediyorlardı. Değmez yani korsan kullanmaya. pc yi 3 yılda bir değiştiriyorum işletim sistemini bir kez alıyorum. değiştirene kadar yeni işletim sistemi çıkıyor zaten.o zaman toplu bir değişim yapıyorum.9 yıldır böyle bu :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
suana kadar bi sakatlıgını görmedim:ehe Güncelleme olmuyo derken?