AMD mi İntel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

AMD mi İntel mi?

• AMD

Kullanılan: 20 42.6%
  • İntel

Kullanılan: 27 57.4%
  • Kararsızım

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    47
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
AMD mi İntel mi?
Merhaba arkadaslar.Fanatiklik olmadan güzel bir tartışma yapalım
Amd mi intel mi?

Benim için önemli olan f/p oranıdır.Amd de gerçekten tam f/p işlemcisidir.Özellikle phenom II serileriyle gerçekten güzel işlemciler cıkardı ve rekabet daha da arttı.İntel için sunu söyleyebilirim intelin teknolojisi cok güzel ve yatırım yapmaya devam ediyor.İşlemci olarak pahalı ama biraz daha kalite sunuyor gibi.Benchmark testlerinde i7 phenomII x6 lara üstünlük sağlasada benm tercihim amd den yana.

• Beğen
Tepkiler: hakan.c ve Burak

Burak

Üye
intel kullanıyorum.çokta memnunum.intel daha çok iş amaçlı işlemciler üretiyor.çoğu intel işlemcisinde oyunlar düzgün oynanmaz. kasar vs. amd ise bence oyun için :) en yüksek performans onda alınır. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
AMD tabiki :yavrum:

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
amd oyunlarda daha iyi fakat intel hem daha dayanıklı hem uzun ömürlü

Her zaman intel kullandım , kullanmayada devam edeceğim.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
evet intel sağlam.Basit O/c lerde intel daha iyi.Param olsa intel tercihim :ehe

Burak

Üye
i7 al :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
ekran kartı ve psu var alınacak işlemci alasaya kadar daha neler cıkar Allah bilir:D

omer1230

omer1230

Üye
AMD phenom 2 serisi

khytr89

khytr89

Üye
ama neye göre intel mi amd mi??

İntel işlemcilerde 1 numara ama ekran kartlarının içine tıçıyım :D

Amd işlemcilerde berbat ötesi ama ekran kartları dünyanın kralı :D

elbistanlee46

elbistanlee46

Üye
İnteL i7 işLemci iLe aMD SErisi Sence eŞmi??
TAbiki inteL!

61semih

61semih

Üye
evet intel sağlam.Basit O/c lerde intel daha iyi.Param olsa intel tercihim :ehe

buda demek oluyorkı ıntel daha ıyı daha pahalı veya ucuz bu baska konu ama en ıyı ıslemcı amd tercıh edenın agzından duymak güzel :ehe

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
intel ucuz olsa intel alırım bu bi gerçek.Ama o kadar param olamayacagı icin amd tercihim suan.İşlemcileride güzel yani.Ama i7 lere verecek param olsa onu alırım:D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
tabiikide intel.sebebini söliyim arkadaşım amd atlon aldı ve hiç memnun deil bende benim i5 li laptopumu bi akşamlığına ona verdim ekran kartı pek iyi sayılmaz doğrusu ama nise işte call of duty,counter felan tüm oyunları çok rahat oynamış 3 aylık makine daha.birde masaüstü i3 lü pc var birde benim eski p4 var nidense i3 o kadar iyi değil p4 daha önce açıyo programları fln??

--------------- Ekleme ---------------

amd oyunlarda daha iyi fakat intel hem daha dayanıklı hem uzun ömürlü

Her zaman intel kullandım , kullanmayada devam edeceğim.
amd de bişeymi p4 le call of duty 4 oynuyom hiç kasmıyo amd de niye kasıyo amd atlon :D birde makine 4 buçuk yıllık(p4)ramleri 2gb yaptık ve bir radeon 4350 hd takınca uçak oldu :D tabiki anakartı gigabayte :D çok taraftarca oldu ya :ah

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Her zaman İntel , gigabyte , ati :D

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
İnteL tabiki AMD de ncok tercih ederm en akıllı çekirdek o çünkü :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Masaüstünde AMD işlemciler daha yaygın ve tutulur hale geldi.AMD'nin en büyük kaybı , birkaç yıl öncesine kadar rastladığımız yanma sorunuydu.Yeni işlemcilerde bu sorun ortadan kaldırılmış.OC için ideal.

Ancak kıyaslama söz konusu olduğunda , Intel herzaman bir adım önde.Frekans oranlarında ön sıraya çıkıyor.Diğer bir kıyas ta fiyat konusu.AMD'nin Intel'e eşdeğer yapıdaki bir işlemcisi , Intel'den neredeyse yarı yarıya daha ucuz oluyor.Bu da bir tercih meselesi.

ca_sus

Üye
kardeş amd işlemci fiyat açısından ideal bence paran varsa corei7 tabiki muhteşem olur ama corei7 vatan bilgisayardan baktım en ucuzu 600 milyon ve çok para imkan meselesi amd lerde okadar kötü deil birde önemli olan tekneloji deil onu nasıl kullandığın :)

PriZm

PriZm

Üye
AMD Oyunlar için:box
İntel İş,Ofis ve çoklu işlemler için.:pc:
Tercihim AMD.:yuru