AMD İşlemci Kullananlar Klübü !

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
amd ekran kartı ailesi ne zaman açılıyo :D :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Yeni seriler çıkınca açarız.

Carizmatik_

Carizmatik_

Üye
kardeşim bu kulüp için imzaya resim yapmayı düşünüyor musun?

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
OmerGDO

OmerGDO

Üye
Sizce bende amd alayımmı ? :D

hikmet366

hikmet366

Üye
Sonuna Kadar AMD :cool

amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 5200+ 2.70ghz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha dün sipariş verdim haftasonuna denk geldiği için salı gibi elime geçer

AMD FX X8 8350

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
4.5 ghz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisinden baktığım zaman eğer arkapaln bir işlem varsa 44.780 ghz de çalışıyor bazende 2.2 lere kadar düşüyor
Ben de zamanında 4.4'e sonra 4.5'e en son 5'e çektim. Tabi en sonunda kaçınılmaz mavi ekran yemiştim. O zaman seni listeye 4.5 Ghz olarak yazıyorum.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben de zamanında 4.4'e sonra 4.5'e en son 5'e çektim. Tabi en sonunda kaçınılmaz mavi ekran yemiştim. O zaman seni listeye 4.5 Ghz olarak yazıyorum.
ben voltaj vermediğim için ne fazla ısınma oluşuyor nede stabilizasyon sorunları oluyor
bunun için ramleri 1866 mhz ye standar yaptım (ramlar zaten 1866 mhz di ama 1333 mhz de çalışıyordu) arada bakıyorum kendisi 2200 mhz e oc lemiş anakart da bulunan TPU yongası çok iyi iş görüyor bi kaç kere ramlerin geçikmeleri ile oynarken rick ettim bios flash back ile 3 sn de bios tekrardan girebiliyorum şuan UEFI windows indiriyorum yanlış iso dosyasını indirdiğim için uefi kurulum yapamadım onu bekliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
ben voltaj vermediğim için ne fazla ısınma oluşuyor nede stabilizasyon sorunları oluyor
bunun için ramleri 1866 mhz ye standar yaptım (ramlar zaten 1866 mhz di ama 1333 mhz de çalışıyordu) arada bakıyorum kendisi 2200 mhz e oc lemiş anakart da bulunan TPU yongası çok iyi iş görüyor bi kaç kere ramlerin geçikmeleri ile oynarken rick ettim bios flash back ile 3 sn de bios tekrardan girebiliyorum şuan UEFI windows indiriyorum yanlış iso dosyasını indirdiğim için uefi kurulum yapamadım onu bekliyorum
Aslında bütün ram'ler orijinalinde 1333 Mhz ama firmalar overclockla 1600 , 1866 , 2133 Mhz yapıyor. Performans olarak hiçbir fark yok ama bazı durumlarda enerji almaları gerekiyor.. Senin işlemci soğutucun ne ?