Carizmatik_
Üye
Tekrar hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bende artık Amd ailesine girdim
Tekrar hayırlı olsun.
Hiç düşünmemiştim. Yapabilen arkadaş varsa çok memnun olurum açıkçası.kardeşim bu kulüp için imzaya resim yapmayı düşünüyor musun?
al baya bir performanslı bnm işlemciyi alalı çok oldu ama hala en yüksek sistem isteyen oyunda bile 0 takılma ile oynuyorumSizce bende amd alayımmı ?![]()
Bütçeye göre yorum yapmak daha mantıklı olur. Zira üst düzey bir sistem toplanacaksa intel daha mantıklı olur.Sizce bende amd alayımmı ?![]()
Ekledim.Sonuna Kadar AMD
amd athlon(tm) 64 x2 dual core processor 5200+ 2.70ghz
Ekledim.Daha dün sipariş verdim haftasonuna denk geldiği için salı gibi elime geçer
AMD FX X8 8350
Yanlız ben hemen çarpanı 22.5 yapıp ocledimEkledim.
Genel olarak kaç Ghz'de kullanıyorsun ?Yanlız ben hemen çarpanı 22.5 yapıp ocledim
Her zaman 4.5'te değil herhalde ?4.5 ghz
görev yöneticisinden baktığım zaman eğer arkapaln bir işlem varsa 44.780 ghz de çalışıyor bazende 2.2 lere kadar düşüyorHer zaman 4.5'te değil herhalde ?
Ben de zamanında 4.4'e sonra 4.5'e en son 5'e çektim. Tabi en sonunda kaçınılmaz mavi ekran yemiştim. O zaman seni listeye 4.5 Ghz olarak yazıyorum.görev yöneticisinden baktığım zaman eğer arkapaln bir işlem varsa 44.780 ghz de çalışıyor bazende 2.2 lere kadar düşüyor
ben voltaj vermediğim için ne fazla ısınma oluşuyor nede stabilizasyon sorunları oluyorBen de zamanında 4.4'e sonra 4.5'e en son 5'e çektim. Tabi en sonunda kaçınılmaz mavi ekran yemiştim. O zaman seni listeye 4.5 Ghz olarak yazıyorum.
Aslında bütün ram'ler orijinalinde 1333 Mhz ama firmalar overclockla 1600 , 1866 , 2133 Mhz yapıyor. Performans olarak hiçbir fark yok ama bazı durumlarda enerji almaları gerekiyor.. Senin işlemci soğutucun ne ?ben voltaj vermediğim için ne fazla ısınma oluşuyor nede stabilizasyon sorunları oluyor
bunun için ramleri 1866 mhz ye standar yaptım (ramlar zaten 1866 mhz di ama 1333 mhz de çalışıyordu) arada bakıyorum kendisi 2200 mhz e oc lemiş anakart da bulunan TPU yongası çok iyi iş görüyor bi kaç kere ramlerin geçikmeleri ile oynarken rick ettim bios flash back ile 3 sn de bios tekrardan girebiliyorum şuan UEFI windows indiriyorum yanlış iso dosyasını indirdiğim için uefi kurulum yapamadım onu bekliyorum