Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
hiçbir fikrim olmamakla birlikte ihtiyacınız yoksa toplamayın ihtiyacınız olduğunda alın derim. fiyat/performans ürünü bana biraz pazarlama taktiği gibi bir ifade gelir her zaman. onun haricinde en iyi çözüm kesenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olandır. pc yi hangi ihtiyacınız için alacaksanız ona göre bir seçim yapmak daha mantıklı olur. sadece işlemci olarak değil, diğer bileşenleri de göz önünde bulundurmalısınız. orta seviye ürünlewr genelde fiyat/performans ürünü olarak tabir edilir. bir siteden amd işlemcilerin fiyatlarına baktımda nerdeyse fiyatları modellere göre 20-50 tl arası artışlarla yukarı doğru gidiyor seçim yapmak zor uzun süredir uzağım pc bileşenlerine en son 4 yıl önce topladım o zamandan beri hiç takip etmöiyorum rahat beni 2 yıl daha götürecek gibi duruyor elimdeki.Abimin asker arkadaşının meşhur pc mağazalarından birinin bayiliği varmış. Baya ucuza alabiliyoruz ancak fazla pc ihtiyacı olmadığı için uygun bir amd toplamayı düşünüyoruz. vatanda 2000-2500 e denk gelen sistem 1300-1700 civarı bizde.
Şimdi amd işlemcilerden fiyat/performans olarak en iyisi hangisidir ?
fx x8 8300 nasıldır ? Birileri gelirse sevinirim
up
375tl olan anakart işini görecektir, iki katı para verip diğerini almaya şu an için lüzum yok bence. görebildiğim tek fark usb3.1 olması sanırımMerhaba ben de artık bir kaç parça değiştireceğim. Ne zamandır araştırıyorum karar veremedim kaç ay oldu. Geçen hafta sonu vatanbilgisayara gittim.
Bana şu ana kartları önerdi. Fakat neden aralarında bu kadar fark var anlayamadım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız650 TL
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız375TL
İşlemci olarak bunu almak istiyorum.. Bende şuan x6 6100 var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız643TL
Ram Ripjaws 8 gb kullanıyorum ama 1600 mhz 1 tane daha 8 lik alsam mı?
Sizce bunlar nasıl?
ekran kartınız kötü değil, yeterli bence de. ddr4 yavaş yavaş yaygınlaşıyor doğru ama hala ddr3'lerin yerini alamadı ddr3 yaşamını en az 2 sene daha rahat sürdürür kanımca. bütçeniz dahilinde işlemci yükseltmeniz yeterli olacaktırEkran kartım asus r9 270x ben bayılıyorum ekran kartıma ama yine de sizin değerli fikrinizi almak isterim. çok çok memnunum fakat tek eksiği tabiki asusun saçma sapan uyumsuz güncellemeleri. Bu arada dd4 şimdiden yaygınlaşmaya başladı ana kartta sanırım buna göre uyumlu bir şey çıkmadı bu yüzden 375 tl şuan benim için süper süper bir şey...
fiyat/performans durumu söz konusu.Bilgisayar işlerinden anlamam ama bazen amd görüyorum ilginç geliyor sanki performanslı bir havası var. Amd'nin olayı nedir neden amd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?