sormaya bana akşam 11 den sonra geliyor.. daha önce öğlen 3 lerden sonra geliyordu.bir gün diğer teli kullandım 920yi kapalı tuttum diye inan 2 hafta güncellemeler gelmedi bana sonra bir gece saat 1den sonra gelmeye başladı.. sonraki bir kaç gün 1er saat geriliyerek saat 11 e düştübende gece gelsin istemiştim,12 falan gibi,ama cık.saniye şaşmıyor 16:18
ewde wifi hep açık kalıyor,dışarda datayı pek açmıyorum.
teori telin sıfırlanmasıyla alakalı demekki
şimdi artık gece 11den sonra geliyor.. bidaha kapamam 920 mi.. kullanmasamda uçak moduna alıp, wifi yi açıp öyle bırakıyorum kenara.. resmen telefon 2 hafta küstü bana ya 
arkadaşlar telefon 1 kere soft reset atıp ondan sonra mağazaya girip çıkın ondan sonra 1 kere daha soft reset atın mağazaya girin gelir güncellemeler ben oyle yapıyorum işe yarıyor .sormaya bana akşam 11 den sonra geliyor.. daha önce öğlen 3 lerden sonra geliyordu.bir gün diğer teli kullandım 920yi kapalı tuttum diye inan 2 hafta güncellemeler gelmedi bana sonra bir gece saat 1den sonra gelmeye başladı.. sonraki bir kaç gün 1er saat geriliyerek saat 11 e düştüşimdi artık gece 11den sonra geliyor.. bidaha kapamam 920 mi.. kullanmasamda uçak moduna alıp, wifi yi açıp öyle bırakıyorum kenara.. resmen telefon 2 hafta küstü bana ya
![]()
.reset attığın saatte mi geliyor pekiarkadaşlar telefon 1 kere soft reset atıp ondan sonra mağazaya girip çıkın ondan sonra 1 kere daha soft reset atın mağazaya girin gelir güncellemeler ben oyle yapıyorum işe yarıyor ..
s reset attıgın an geliyor bende 3 cihazda denedim geldi ama 1. de gelmedi saat farklılık gösteriyor .reset attığın saatte mi geliyor peki
.2 gündür aynı saatte geliyor .yok sonrakiler için sormuştum.reset attın geldi.diğer günler de de aynı reset attığın saattemi geliyor
.bazı cihazlarda gelmiyor ama bnm 520 ve 925 te geldibende soft reset attım şimdi bakalım gelcekmiee hani gelmedi güncellemeler
![]()
ne yani benimki Lumia değil mibazı cihazlarda gelmiyor ama bnm 520 ve 925 te geldi
neysem dostum yaptım ama olmadı inat benimki 11den sonra gelcek.. kaparsam 2 hafta küsüyor.. anlıycan bıraktım kafasına göre takılsın 
ne yani benimki Lumia değil mineysem dostum yaptım ama olmadı inat benimki 11den sonra gelcek.. kaparsam 2 hafta küsüyor.. anlıycan bıraktım kafasına göre takılsın
![]()

arkadaşlar telefon 1 kere soft reset atıp ondan sonra mağazaya girip çıkın ondan sonra 1 kere daha soft reset atın mağazaya girin gelir güncellemeler ben oyle yapıyorum işe yarıyor ..
benim güncellemeler gece geliyordu.merak ettim ikinci yöntemi deneyim dedim artık hiç gelmiyor

arkadaşlar telefon 1 kere soft reset atıp ondan sonra mağazaya girip çıkın ondan sonra 1 kere daha soft reset atın mağazaya girin gelir güncellemeler ben oyle yapıyorum işe yarıyor ..