Amberden sonra mağaza güncellemeleri gelmiyor diyenler gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
bende gece gelsin istemiştim,12 falan gibi,ama cık.saniye şaşmıyor 16:18
ewde wifi hep açık kalıyor,dışarda datayı pek açmıyorum.
teori telin sıfırlanmasıyla alakalı demekki

n000k

n000k

Üye
bende gece gelsin istemiştim,12 falan gibi,ama cık.saniye şaşmıyor 16:18
ewde wifi hep açık kalıyor,dışarda datayı pek açmıyorum.
teori telin sıfırlanmasıyla alakalı demekki
sormaya bana akşam 11 den sonra geliyor.. daha önce öğlen 3 lerden sonra geliyordu.bir gün diğer teli kullandım 920yi kapalı tuttum diye inan 2 hafta güncellemeler gelmedi bana sonra bir gece saat 1den sonra gelmeye başladı.. sonraki bir kaç gün 1er saat geriliyerek saat 11 e düştü :D şimdi artık gece 11den sonra geliyor.. bidaha kapamam 920 mi.. kullanmasamda uçak moduna alıp, wifi yi açıp öyle bırakıyorum kenara.. resmen telefon 2 hafta küstü bana ya :D

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
turbocore35

turbocore35

Üye
sormaya bana akşam 11 den sonra geliyor.. daha önce öğlen 3 lerden sonra geliyordu.bir gün diğer teli kullandım 920yi kapalı tuttum diye inan 2 hafta güncellemeler gelmedi bana sonra bir gece saat 1den sonra gelmeye başladı.. sonraki bir kaç gün 1er saat geriliyerek saat 11 e düştü :D şimdi artık gece 11den sonra geliyor.. bidaha kapamam 920 mi.. kullanmasamda uçak moduna alıp, wifi yi açıp öyle bırakıyorum kenara.. resmen telefon 2 hafta küstü bana ya :D
arkadaşlar telefon 1 kere soft reset atıp ondan sonra mağazaya girip çıkın ondan sonra 1 kere daha soft reset atın mağazaya girin gelir güncellemeler ben oyle yapıyorum işe yarıyor .:D.

• Beğen
Tepkiler: skynet
YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar telefon 1 kere soft reset atıp ondan sonra mağazaya girip çıkın ondan sonra 1 kere daha soft reset atın mağazaya girin gelir güncellemeler ben oyle yapıyorum işe yarıyor .:D.
reset attığın saatte mi geliyor peki

YkPkY

YkPkY

Üye
yok sonrakiler için sormuştum.reset attın geldi.diğer günler de de aynı reset attığın saattemi geliyor

YkPkY

YkPkY

Üye
birazdan resetleyeyim bakalım olicekmi

n000k

n000k

Üye
bende soft reset attım şimdi bakalım gelcekmi :Dee hani gelmedi güncellemeler :D

n000k

n000k

Üye
bazı cihazlarda gelmiyor ama bnm 520 ve 925 te geldi
ne yani benimki Lumia değil mi :D neysem dostum yaptım ama olmadı inat benimki 11den sonra gelcek.. kaparsam 2 hafta küsüyor.. anlıycan bıraktım kafasına göre takılsın :D

turbocore35

turbocore35

Üye
ne yani benimki Lumia değil mi :D neysem dostum yaptım ama olmadı inat benimki 11den sonra gelcek.. kaparsam 2 hafta küsüyor.. anlıycan bıraktım kafasına göre takılsın :D
:D

YkPkY

YkPkY

Üye
:thumbup:valla senin bu yöntemle istediğim saate alıyorum.başarılı.tebrik ediyorum

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Teşekkürler ama benim için bunlara hiç gerek yok, güncelleme olduğunda telefonuma geliyor.
Son günlerde ise güncelleme veren uygulamaların güncellemesi verildiği gün geliyor.
Bu tür saçma sapan ve birşeylerin olduğunu sandığınız şeyleri yapmakta çok gereksiz ve bir o kadar zararlı, telefonun resmen yazılımı ile oynuyorsun ömrünü sömürmekten başka bir şey yapmıyor. ;)
:kop:benim güncellemeler gece geliyordu.merak ettim ikinci yöntemi deneyim dedim artık hiç gelmiyor

al işte :)

drangela61

drangela61

Üye

hocam Allah razı olsun uzun zamandır güncelleme alamıyordum bu yöntemle direkt geldiler..

Murat Alper

Murat Alper

Üye
teşekkürler paylaşım için

Rainesto

Rainesto

Üye
Gelmiyordu bugün okulda şebeke internet açıktı geldi güncelleme teşekkurler :)

Üst Alt