Amber Paris Reçeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Amber Paris Reçeli
AMBER PARİS REÇELİ

Amber Paris'in cildini bozmayarak çekirdeğini ufak bir iğne ile alınız. Bunu 15 oranında kestirilmiş olan şekere azar azar atınız. Kabardıkça ateşten çekip tekrar sürünüz. Arasıra kenarından köpüğünü alınız. Fazla kabarırsa biraz su koyunuz. Soğuyunca tane sudan ayrılmazsa hemen ateşten indiriniz. Tencereyi olduğu yerde oynata oynata kalan köpüğünü içiriniz. Az köpük artarsa da kaşıkla alınız. Soğuyuncaya dek kapamayınız. Sonra kavanoza delikli kepçe ile taneleri koyup üzerine de tatlıyı ilâve ederek kaldırınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...