Amber Paris Reçeli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Amber Paris Reçeli
AMBER PARİS REÇELİ

Amber Paris'in cildini bozmayarak çekirdeğini ufak bir iğne ile alınız. Bunu 15 oranında kestirilmiş olan şekere azar azar atınız. Kabardıkça ateşten çekip tekrar sürünüz. Arasıra kenarından köpüğünü alınız. Fazla kabarırsa biraz su koyunuz. Soğuyunca tane sudan ayrılmazsa hemen ateşten indiriniz. Tencereyi olduğu yerde oynata oynata kalan köpüğünü içiriniz. Az köpük artarsa da kaşıkla alınız. Soğuyuncaya dek kapamayınız. Sonra kavanoza delikli kepçe ile taneleri koyup üzerine de tatlıyı ilâve ederek kaldırınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

s@hr@
Cevap
2
Görüntüleme
1K
s@hr@
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
1K
CoDeYs
CoDeYs
Cevap
0
Görüntüleme
891
CoDeYs
haydaravısyon
Cevap
22
Görüntüleme
10K
mesutcinik
Revengeful
Cevap
0
Görüntüleme
6K
Revengeful


Üst Alt