Amazing Alex Windows Phone için geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
bunlar maç öncesi atıştırmalıklar ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

amcalu1

amcalu1

Üye
Windows phone gelişirken inşallah uygulama sayısı kasmak için android gibi gereksiz uygulamalarla dolmaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows phone gelişirken inşallah uygulama sayısı kasmak için android gibi gereksiz uygulamalarla dolmaz

marketplace cok sıkı denetleniyor o konuda rahat olun. Geliştiricinin app hub'a yukledigi bir uygulama marketplace denetim şartlarini karşilamazsa reddediliyor

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

marketplace cok sıkı denetleniyor o konuda rahat olun. Geliştiricinin app hub'a yukledigi bir uygulama marketplace denetim şartlarini karşilamazsa reddediliyor
bu iyi işte.. saçma sapan, pek bi işe yaramayan çöplüklerle dolmaz market umarım..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu iyi işte.. saçma sapan, pek bi işe yaramayan çöplüklerle dolmaz market umarım..

Bilmiyorum kaliteliyiz kontrol ediyoruz diyorlar ama haftada 5-6 gün giriyorum pcden , pek de bi' kalite sezemedim.Ama cidden çok güzel uygulamalar da var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilmiyorum kaliteliyiz kontrol ediyoruz diyorlar ama haftada 5-6 gün giriyorum pcden , pek de bi' kalite sezemedim.Ama cidden çok güzel uygulamalar da var.

hunkarim spam uygulama yok,birbirinin klonu olan uygulama,abuk sabuk reklam uygulamalari yok,zararli yazilim iceren uygulama yok,cinsel icerigi rahatsiz edici derecede olan binlerce uygulama kaldirildi. Ayrica satin aldiktan sonra pişman olma riski cok az cunku ucretli uygulamalarin %95i deneme surumlu veya reklamli tam surum. :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
bende pc den arada giriyorum ama ben kaliteli hissettim uygulamaları.. evet çok az var ama en azından Ali Kemal abinin dediği gibi birbirinin aynı klon uygulamalar yok.. az olsun ama öz olsun diyenlerdenim ben.. diğer marketler istediği kadar yok bu kadar uygulamaya , öğeye sahibiz diye yırtsınlar bi tarafını.. birçoğu aynı işlevi görüyor.. fazladan çöplüğe döndürüyorlar marketleri boşuboşuna..

Lenneth

Üye
bende pc den arada giriyorum ama ben kaliteli hissettim uygulamaları.. evet çok az var ama en azından Ali Kemal abinin dediği gibi birbirinin aynı klon uygulamalar yok.. az olsun ama öz olsun diyenlerdenim ben.. diğer marketler istediği kadar yok bu kadar uygulamaya , öğeye sahibiz diye yırtsınlar bi tarafını.. birçoğu aynı işlevi görüyor.. fazladan çöplüğe döndürüyorlar marketleri boşuboşuna..

Ayni isi yapan bir suru uygulama demek, alternatif olmasi demek ayrica rekabette olur.

n000k

n000k

Üye
Ayni isi yapan bir suru uygulama demek, alternatif olmasi demek ayrica rekabette olur.
aynı iş derken biebir aynı özelliklere sahip ne eksiği ne fazlası olan klon uygulamalardan bahsettim dostum.. aralarında bir fark olmayan sadece isim ve yayınlayanı farklı olan uygulamalardan bahsettim.. rekabet tabiki önemli ama.. farkta yaratmalı bu rekabet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt