papakudioflu
Emekli Yönetici
Ekran kilidi nerde?
benim de dikkatimi cekti ya yeri degisti yada ses tuslariyla beraber bir kombinasyon olusturulmus tabi son secenek hicbiri de olabilir konsept sonucta.Ekran kilidi nerde?
benim de dikkatimi cekti ya yeri degisti yada ses tuslariyla beraber bir kombinasyon olusturulmus tabi son secenek hicbiri de olabilir konsept sonucta.Konseptine bile karşıtım Wp'un
benim de dikkatimi cekti ya yeri degisti yada ses tuslariyla beraber bir kombinasyon olusturulmus tabi son secenek hicbiri de olabilir konsept sonucta.

O zaman çok sallamak gerekecek desenesallayınca olabilir![]()
Yok böyle bir güzellik
benim de dikkatimi cekti ya yeri degisti yada ses tuslariyla beraber bir kombinasyon olusturulmus tabi son secenek hicbiri de olabilir konsept sonucta.
Öyle olursa kafam kadar tuş kilidi o ne hacı dedirtirEn sağ resimdeki telefonda görünen tuş, "ekran kilit tuşu" değil mi? (Tekrar bakın)
Tasarımın sağ yanında "ses açma-kısma" ve "kamera" tuşları var.
Sol yanında ise "ekran kilit" tuşu var.
Power tuşu ile hafıza kartı bölmesi muhtemelen üst tarafta.
En sağ resimdeki telefonda görünen tuş, "ekran kilit tuşu" değil mi? (Tekrar bakın)

Öyle olursa kafam kadar tuş kilidi o ne hacı dedirtir

En sağ resimdeki telefonda görünen tuş, "ekran kilit tuşu" değil mi? (Tekrar bakın)
en sag resimdeki telefonda tek tuş gozukuyor ayrica telefonun sag tarafi orasi ve diger telefonlardan farkli resimdeki telefonlar birbirinin aynisi degil

en sag resimdeki telefonda tek tuş gozukuyor ayrica telefonun sag tarafi orasi ve diger telefonlardan farkli resimdeki telefonlar birbirinin aynisi degil
) Orda bir şey var ama flaş mı yoksa NOKIA yazısı mı tam anlaşılmıyor.Bayadır inceliyorum ve yan duran telefonda ön yüz.Alttan aynı şekilde şerit geçiyor ve geri - windows tuşu gözüküyor.Ayrıca üstteki Nokia yazısı, onun yanındaki ön kamera ve ekranda anlaşılıyor.Yani aynı telefonun aynı yüzü![]()

Aynen. Demek ki ilk tespitimiz doğru.
Sağ taraftaki tuş ekran kilitleme tuşu.
O halde elleri ovuşturabiliriz![]()

tamam karar verdiniz aliyormusunuz![]()
)
Biz biraz daha gezip gelelim (yan dükkanda daha ucuza vardı çaktırmayın)

ahaha dişari ciktiginiz an fiyat gecerli degil geri donerseniz zam gelebilir![]()
)tamam karar verdiniz aliyormusunuz![]()