Aluminyum style lumia910

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sallayınca olabilir ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
beğenmedim :dry:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:oke: benim de dikkatimi cekti ya yeri degisti yada ses tuslariyla beraber bir kombinasyon olusturulmus tabi son secenek hicbiri de olabilir konsept sonucta.

En sağ resimdeki telefonda görünen tuş, "ekran kilit tuşu" değil mi? (Tekrar bakın)

Tasarımın sağ yanında "ses açma-kısma" ve "kamera" tuşları var.
Sol yanında ise "ekran kilit" tuşu var.
Power tuşu ile hafıza kartı bölmesi muhtemelen üst tarafta.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
En sağ resimdeki telefonda görünen tuş, "ekran kilit tuşu" değil mi? (Tekrar bakın)

Öyle olursa kafam kadar tuş kilidi o ne hacı dedirtir

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Evet resmen ekran kilidi tuşu o.Neden bu kadar sorun oldu anlayamadım apaçık duryor :ehe

- - - Eklendi - - -

Öyle olursa kafam kadar tuş kilidi o ne hacı dedirtir

Biraz büyükte çokta büyük değil bence :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

en sag resimdeki telefonda tek tuş gozukuyor ayrica telefonun sag tarafi orasi ve diger telefonlardan farkli resimdeki telefonlar birbirinin aynisi degil

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

en sag resimdeki telefonda tek tuş gozukuyor ayrica telefonun sag tarafi orasi ve diger telefonlardan farkli resimdeki telefonlar birbirinin aynisi degil

Hocam resimler aynı ya.Düz duran telefonların ilkinde ışığın vurduğu yere dikkatli bakınca ekran kilidi tuşunun çıkıntısı gözüküyor :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Hımm evet, yansımadan dolayı ön yüz gibi duruyor ama arka yüzmüş.
Bu durumda telefonlar birbirinden farklı. Ayrıca arka yüzü görünen telefonda kameranın o kadar köşede olmaması lazım, hadi o kadar köşede diyelim flaşı nerde o zaman:)) Orda bir şey var ama flaş mı yoksa NOKIA yazısı mı tam anlaşılmıyor.

Dip Not:

(Arka yüz olduğu da kesin değil gerçi. Alt tarafa bakınca köşede ok ve ortada windows tuşu görünüyor gibi)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
off ne bicim tasarim bu ya telefonun onu arkasi belli degil:D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bayadır inceliyorum ve yan duran telefonda ön yüz.Alttan aynı şekilde şerit geçiyor ve geri - windows tuşu gözüküyor.Ayrıca üstteki Nokia yazısı, onun yanındaki ön kamera ve ekranda anlaşılıyor.Yani aynı telefonun aynı yüzü :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bayadır inceliyorum ve yan duran telefonda ön yüz.Alttan aynı şekilde şerit geçiyor ve geri - windows tuşu gözüküyor.Ayrıca üstteki Nokia yazısı, onun yanındaki ön kamera ve ekranda anlaşılıyor.Yani aynı telefonun aynı yüzü :tebessüm:

Aynen. Demek ki ilk tespitimiz doğru.
Sağ taraftaki tuş ekran kilitleme tuşu.
O halde elleri ovuşturabiliriz :eller:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam karar verdiniz aliyormusunuz:D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

ahaha dişari ciktiginiz an fiyat gecerli degil geri donerseniz zam gelebilir:D

Tamam ben biraz daha inceleyeyim bu arada arkadaşım önemli bi telefon görüşmesi yapacakmış (Ben oyalıyorum siz gidin diğer dükkanlara bakın :ehe)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
tamam karar verdiniz aliyormusunuz:D

Ben alacağım ama donanım özelliklerini bilmem lazım.
8MP flaşlı otofokus kamera, 1 GB Ram, 4 çekirdekli işlemci, Gorilla Glass SuperAmoled Plus, Hafıza kartı, NFC, GPS, Wifi, Radyo v.b varsa aldım gitti :eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt