alttakine bir nasihat ver:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
Sahsen benim zoruma gitmez cunku sakasina takildigini biliyorumdurda ondan ;)
Simdi bn "sakal tirasi iyidir" yazsam asayada bir bayan uye yazsa olurmu olmaz. Nasihat verirken kime verdigimizi gorelim . Tartisma cikarmak isteyen zaten kendini belli eder gerekeni adminler halleder ;)

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
bak işte sakal traşı iyidir yazdığını varsayalım. üstteki olsa sadece bir kişiye söylemiş olursun. Ama alttaki olduğu için alta gelebilme ihtimali olan herkese söylemiş oluyorsun. Altında kız da olabilir sonuçta herkese veriliyor bu nasihatler. Hem yeni nesil kızlarda zaten sakalda mevcut :) ben diyorum ki; sadece üsttekine hitaben kendine belirli kısıtlamalar koyarak nasihat yazmak yerine altta gelebilecek herkesi göz önüne alarak rahat rahat istediğini yazmak daha iyidir bence. Hem herkese yazıyorsun hem daha rahat oluyorsun. Görüyorsun demi çünkü kimse üstüne alınmıyor ;)

- - - Eklendi - - -

tıklım tıklım olan minibüs ve metrobüslere binme zira fordçular kol geziyor :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
benim gibi çabuk sinirlenme

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
başını her zaman dik tut, başı eğik gezenin celladı çok olur...

cukuleaks

Üye
Trojansız bilgisayarın nazarı cok olurmus :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
üsttekine versek olmazmı :hmmm

cukuleaks

Üye
Olmuyor :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bence öyle daha iyi. :D belki ben üsttekinin nasihatını almak istemiyorum da yorum yapmıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Beni iyi dinle :D

doctorrr

doctorrr

Üye
az daha sık dişini yatmadan akşam gör işini ;)

__xXx__

__xXx__

Üye
kışın kış lastiği yazın normal lastik kullan

MasteLaa

MasteLaa

Üye
700 den aşağı Android alma :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tamam :kop: neyseki bunu bilen biriyim. Bilmeyen çok olduğu için bunu dedin değilmi :ehe

androide çok kapılma:)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
araba sürerken özellikle su sıçratmak için göletleşmiş su birikintilerinden geçme :D (göletleşmiş yerine kullanabileceğim kelime gelmedi aklıma :d:)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
nasihatim şudur:

alttakine değil de üsttekine nasihat ver :ehe

not:herkes nasihat veriyor ama yerine getiriyormu diye merak ettim. Bakalım getiriyormu :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
bükemediğin eli ısır öpersen küçük düşersin

El-CD

El-CD

Üye
Tuvalete git

jackalmami

jackalmami

Üye
    Konu Sahibi
nasihatim şudur:

alttakine değil de üsttekine nasihat ver :ehe

not:herkes nasihat veriyor ama yerine getiriyormu diye merak ettim. Bakalım getiriyormu :ehe

yav kardeşim alttaki işte... üsttekine verirsek sürekli konu dışına çıkılıp durulacak. Sanki cilddi ciddi nasihate muhtac insanlara nasihat veriyoruz. Rahat rahat yazın üstü kapalı argo kelime kullanın(teşvik etmiyorum:ehe) kimse kimsenin kalbini kırmasın. şuana kadar bi sorun gördün mü? Demek ki doğru yoldayız. Takmayın bu kadar ya alttaki deniyorsa alttakine verin!

Mesele alttaki üstteki değildir yiğen, mesele stresten uzak durmaktır...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

yav kardeşim alttaki işte... üsttekine verirsek sürekli konu dışına çıkılıp durulacak. Sanki cilddi ciddi nasihate muhtac insanlara nasihat veriyoruz. Rahat rahat yazın üstü kapalı argo kelime kullanın(teşvik etmiyorum:ehe) kimse kimsenin kalbini kırmasın. şuana kadar bi sorun gördün mü? Demek ki doğru yoldayız. Takmayın bu kadar ya alttaki deniyorsa alttakine verin!

Mesele alttaki üstteki değildir yiğen, mesele stresten uzak durmaktır...

tamam dayııı :ehe böyle biraz garip oluyor ama kime nasihat verdiğini bilmiyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt