Evet. Kaç kere opuştun ?
KingDroid Üye Insegnante Pnkyo' Alıntı: Hiç yok. Biz neden yaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Yaşamak istediğimiz için tabii ki Sen hiç öldün mü?
Insegnante Pnkyo' Alıntı: Hiç yok. Biz neden yaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... Yaşamak istediğimiz için tabii ki Sen hiç öldün mü?
Bruce Lee QQ Üye Hayır ölmedim belkide öldüm ve reankarnasyon geçirdim. Peki ben yaşamadan önce yaşamak istediğimi nereden biliyorsun ?
Hayır ölmedim belkide öldüm ve reankarnasyon geçirdim. Peki ben yaşamadan önce yaşamak istediğimi nereden biliyorsun ?
KingDroid Üye Insegnante Pnkyo' Alıntı: Hayır ölmedim belkide öldüm ve reankarnasyon geçirdim. Peki ben yaşamadan önce yaşamak istediğimi nereden biliyorsun ? Genişletmek için tıkla ... ?!?!? Sen hiç camdan atladın mı ?
Insegnante Pnkyo' Alıntı: Hayır ölmedim belkide öldüm ve reankarnasyon geçirdim. Peki ben yaşamadan önce yaşamak istediğimi nereden biliyorsun ? Genişletmek için tıkla ... ?!?!? Sen hiç camdan atladın mı ?
Bruce Lee QQ Üye Evet 100 metrelik binanın son katındaki camdan atladım ve yaşıyorum burnum bile kırılmadı Neden ölmek için yaşıyoruz?
Evet 100 metrelik binanın son katındaki camdan atladım ve yaşıyorum burnum bile kırılmadı Neden ölmek için yaşıyoruz?
KingDroid Üye Insegnante Pnkyo' Alıntı: Evet 100 metrelik binanın son katındaki camdan atladım ve yaşıyorum burnum bile kırılmadı Neden ölmek için yaşıyoruz? Genişletmek için tıkla ... Sen niye ölmedin ?
Insegnante Pnkyo' Alıntı: Evet 100 metrelik binanın son katındaki camdan atladım ve yaşıyorum burnum bile kırılmadı Neden ölmek için yaşıyoruz? Genişletmek için tıkla ... Sen niye ölmedin ?
KingDroid Üye Insegnante Pnkyo' Alıntı: Birgün öleceğim zaten. Evrendeki en güzel şey nedir? Genişletmek için tıkla ... Doğal ortam Ben gideceğim dersem gider miyim gitmez miyim?
Insegnante Pnkyo' Alıntı: Birgün öleceğim zaten. Evrendeki en güzel şey nedir? Genişletmek için tıkla ... Doğal ortam Ben gideceğim dersem gider miyim gitmez miyim?
KingDroid Üye Insegnante Pnkyo' Alıntı: Bu sana bağlı bir şey. Hiç paran olmasa ne yaparsın? Genişletmek için tıkla ... Benim zaten param yok ki Yemeğimi evde hazırlarım Az yerim doyarım Zengin olsan ne yaparsın ?
Insegnante Pnkyo' Alıntı: Bu sana bağlı bir şey. Hiç paran olmasa ne yaparsın? Genişletmek için tıkla ... Benim zaten param yok ki Yemeğimi evde hazırlarım Az yerim doyarım Zengin olsan ne yaparsın ?
Bruce Lee QQ Üye İlk önce İstanbulu terk ederim.Sinoptan 2 villa deniz manzaralı paramı sağa sola savurur gereksiz ne varsa alırım eğlenceme bakarım. Kaç yaşında ölüceksin?
İlk önce İstanbulu terk ederim.Sinoptan 2 villa deniz manzaralı paramı sağa sola savurur gereksiz ne varsa alırım eğlenceme bakarım. Kaç yaşında ölüceksin?
DarkredBlue61 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Güneşli Donunn markası ne? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum En Son Ne Zaman Tokatladın
teknolojibaronu' Alıntı: Güneşli Donunn markası ne? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum En Son Ne Zaman Tokatladın
hospiti Üye bır DarkredBlue61' Alıntı: Bilmiyorum En Son Ne Zaman Tokatladın Genişletmek için tıkla ... bırak bu işleri... alttaki kimsin sen
bır DarkredBlue61' Alıntı: Bilmiyorum En Son Ne Zaman Tokatladın Genişletmek için tıkla ... bırak bu işleri... alttaki kimsin sen
KingDroid Üye hospiti' Alıntı: bır bırak bu işleri... alttaki kimsin sen Genişletmek için tıkla ... Forumun reklam müşterisi
hospiti' Alıntı: bır bırak bu işleri... alttaki kimsin sen Genişletmek için tıkla ... Forumun reklam müşterisi