Bilinç Altıma Lanet Olsun, Saçma Sapan Rüyalar Görüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spawn92

Üye
hocam mythbusters izliyorsan belgeseli seviyorsun herhalde discovery ve türevlerini izle rahatlarsın

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Dizide mantıklı south park izliyordum bir aralar sıkıcı gelmeye başladı bir süre sonra, how i met your mother izlemişliğim var ama 10-15 bölüm sadece, genel olarak nasıl bir dizi ??

Eğlenceli bence. İnsanı güldüren ve zamanı geçirmek için birebir. Eğer komedi değil de daha farklı bir şey istiyorsan Dr. Who diye dizi var. İzlemedim ama sürükleyici bir dizi(ymiş).

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir karar aldım, ders çalışacağım hemde inek gibi oyun yerine.

Beni kınayacaksınız ama babamla iddiaya girdik taktir alırsam alienware 17x notebook ve ps vita, oyun almak için aylık 120 tl harçlık istedim. Çokmu istedim bilmem ama kabul etti:D Lise 3 te taktir almak çok zor ama ps vita için yapmayacağım şey yok. Her şeye rağmen yaklaşık 5-6 ay oyunlardan uzak kalacağım. İyi bir bilinçaltı temizliği olacak benim için.

arslansem

arslansem

Üye
:ehe bilinçaltına lanet okuyan da ilk kez gördüm :ehe küçük yaşlarda dikkat edin arkadaşlar özellikle beyni yıkmak için hazırlanmıştır bazı şeyler :oke:

kankka

Üye
ben bu sabah rüyamda cod7yi tekrar bitirdim heyy gidi heyy ne sardı ya bide mp oynayabilirsem süper olcak ahaha ha:d::d::d:

maxirabit

maxirabit

Üye
Bilinç'i altı üstüne gelmek bu oluyor olsa gerek.

TheeBeLaa

TheeBeLaa

Üye
düngerce okulun belalıalrını wcde görmüştüm rüyamda ben kızlar wcsine girimşim ama :D arka traş bakım losyounuyla masturbasyon yapıyodum ilersini hatırlamıyodum ramolayı oldu heralde bieşyler oldu amahatırlamıyorum beni dövüceklerdi galiba geçen gecede tavşanalr okul forması ve dinle sevgilideki mehmet ve cereni gördüm :D

0live456

Üye
Psikoloğa gitme kovar :ehe Psikolog olayını geçmiş seninki sağlam bir uzmana görün.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Psikoloğa gitme kovar :ehe Psikolog olayını geçmiş seninki sağlam bir uzmana görün.

Bencede kovar beni, bu arada birşey farkettim bilgisayarımın W tuşu bozulmuş oyun oynamaktan :D, 2 aydır falan hafif bozuktu artık bayağı bozulmuş. Söktüm tuşu altındaki kauçuk bile yıpramış o derece :ehe Söktüm falan tozunu aldım iyice temizledim, taktım biraz düzeldi.

Artık oyunu cidden azalttım, okul başlayınca bırakırım. Dizi arşivim olmadığı için dizilere başlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt