Bilinç Altıma Lanet Olsun, Saçma Sapan Rüyalar Görüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Bilinç Altıma Lanet Olsun, Saçma Sapan Rüyalar Görüyorum
Bugün gördüğüm en son oyun içerikli saçma, bir o kadar da komik rüyadan sonra bilinç altımı bir şekilde temizlemeye kadar verdim. Nasıl olcak bilmiyorum ama..

Öncelikle Gears of war oyununda böyle bir silah var

Bu silahın ucunda motorlu testere var görüyorsunuz, adam falan kesiyosun onunla. Kafadan başlayıp, 2 ye ayırıncaya kadar. Rüyam ile bağıntısı ne derseniz, rüyamda eve hırsız girmiş, benim aklıma ilk gelen şey evdeki şarjlı süpürgeyi alıp adamı kesmek. Neden derseniz motorlu testere sesine benzer bir ses çıkarıyor. Sonra süpürgeyi açıp adamın kafaya bastırınca adamı kesiyorum ortadan (beynim mallamış o sırada). Süpürgeli katliamdan sonra uyandım, bilinç altıma küfür ettim. Buna benzer rüyalar görüyorum zaten hep. Oyunla gerçek zaman karışıyor ve zihnime giriyor. Crysis'le ilgili en az 10 rüya görmüşümdür, diğerlerini saymıyorum bile.

Hayali testerem buna benziyor bu arada :D

Bana bir çözüm yolu önerin, psikoloğamı gitsem, ne yapsam. Daha az oyun oyna gibi bir şey demeyin ama. Asıl o zaman beynim saçmalamaya başlıyor.

PureFood

PureFood

Üye
Ya bu rüyalardan bende dertliyim :D Arada oluyor bana da garip rüyalar :D ama canımı sıkan şey, 2 hafta içinde 3 kere eski sevgilimi gördüm, tuhaf oldum çok...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
daha fazla oyun oyna
uyurken iyi örtün
arada bir oyun dışı bişey yap mesela film izle filmler güzeldir

hem rüyalar da güzeldir

PureFood

PureFood

Üye
Oyunlar bilinçaltını ele geçirmiş resmen :D

----------Eklendi @ 12:03:06 ---------- Yazıldı @ 12:02:31 ----------

d

hem rüyalar da güzeldir

Aynen bende mutlu olurum rüyalardan sonra sabah bi uyanırım yüzümde tebessüm olur hatırlayınca.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten normal rüya görmek istiyorum artık, gördüğüm rüyaların en az %90'ı olağandışı şeyler barındırıyor. Bisikletle 10 dakikada türkiye turu yapmıştım bikeresinde. Prikoloğa gitsem düzelirmi dersiniz. ultrayer6, dediğin gibi arada film de izliyorum ama oyun daha çok tabiki. Geçen yaz arkadaşlarımla takılmıştım 1 hafta, eğlenceliydi ama sıkılmıştım 1 hafta sonunda. Dışarı çık gez derseniz, amaçsız çıkmak istemiyorum genellikle, çıkınca amacım ise %90 ihtimalle bilgisayarla ilgili oluyor %10 ise çiğköfte :D

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
oruçlu oruçlu çiğ köfte deme la :D

evcil hayvan besle balık, kaplumbağa gibi put hayvanlar olmasın, kuş olabilir bak kuşlar iyidir, hem seni eğlendirir, hem senle ilgilenir hem de çeşit çeşit öter iyi olur.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi

evcil hayvan besle balık, kaplumbağa gibi put hayvanlar olmasın, kuş olabilir bak kuşlar iyidir, hem seni eğlendirir, hem senle ilgilenir hem de çeşit çeşit öter iyi olur.

Kuş delirtir beni, bir tane vardi eskiden evde uçup cama çarpıp ölmüştü, evcil havan değilde uzaktan kumandalı araba var 12 km/h hızında evde kullanmak pek bi zevkli, genellikle spin atıp duvara giriyorum :D Gün goyu 30 dakika falan onunla oynuyorum. Hafta içi 16:55 ten 17:50 ye kadar mythbusters, geri kalan süre pc başında. Artık okulumu özledim yatılı olduğu için arkadaşlarım vardı. Her biri başka ilden geldiği için yaz tatilinde buluşma gibi bir şansım yok. Başlasın artık okulll. Okul dedim de okulda da günde 1.5 saat pc başındayım yinede :D yaz tatiline göre %10'luk bir değer :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bilgisayar oyunlarından uzak durmalısın biraz

DPool

DPool

Üye

Evet evet kuşlar iyidir :good:.Arada bi sanal dünyadan uzaklaşmak lazım.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
bende onceden böyleydim simdi oyunlar yerine programlama ya önem verdim gece yattiğımda ise kafamda kodlar dönüyor programla ilgili acaip fantaziler yapıyorm programla:) ama gece yatmadan önce film izledğm de veya müzik dinlediğmde pek rüya görmüyorum ben :)

• Beğen
Tepkiler: xserhatx
xserhatx

xserhatx

Üye
Bende garip garip rüyalar görüyom arada sabah kalkınca insan bi garip oluyo eğer gğzel bir rüyaysa :D
niden üyandım ben yaa

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
tamam uzaklaşacağım oyunlardan. Bakalım kaç gün dayanabileceğim.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
shiftdelete.net'e gir teknoloji haberlerini oku dalar gidersin, youtube'a gir sevdiğin bir videoyu izle, hemen ardından benzer videolar geliyor onları izle, izle, izle derken ilk videoyla alakası bile olmayan videolar gelecek ama güzel olur vakit geçirirsin.
tom ve jerry izle güzeldir :p

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede oyunlardan uzaklaş.
gece yatmadan önce bişeyi ne kadar uzun süre düşünürsen rüyanda genelde onu görürsün.
Benim rüyalar felaket:naughty::naughty:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
evet herkesinde dedigi gibi oyunlardan uzaklaş.eskiden san andreas düşünüpte uyuyordum :ehe,artık oyunlar sarmıyor,başka şeyler düşünüp uyuyorum :naughty: ama tabi hiç oyun oynamadan da hayat geçmez.ara sıra oyna.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
yaz tatili için 10-15 oyun falan almıştım oyunların çoğu bitti zaten bitmeyenleri de beğenmediğim için bitirmedim. Yani yeni oyun almazsam oyun oynayamam :D

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Dizilere başla. Yerli dizi değil de yabancı güzel olabilir. How i met your mother,The Simpsons vs.

Dampierre

Dampierre

Üye
    Konu Sahibi
Dizide mantıklı south park izliyordum bir aralar sıkıcı gelmeye başladı bir süre sonra, how i met your mother izlemişliğim var ama 10-15 bölüm sadece, genel olarak nasıl bir dizi ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt