Alt yazıyı gömmeden!!!Altyazılı film izleme::

Sponsorlu Bağlantılar

powerose

Üye
    Konu Sahibi
Alt yazıyı gömmeden!!!Altyazılı film izleme::
Arkadaşlar burda size smart movie ile alt yazıyı videoya gömmeden daha basit yöntemle nasıl izleyebileceğinizi anlatmaya çalışcağım.ilk paylaşımımdır hayırlı olsun.
Gerekenler smart movie forumda mevcut::tıkla

Smart movie .sub uzantılı alt yazıların MicroDVD formatını destekler.her .sub uzantıyı açmaz.
Elimizdeki altyazıları aşağıdaki eklentideki program ile MicroDVD formatına çeviriyoruz.Hafıza kartımızda film ile alt yazının aynı klasörde ve tamamen aynı isimde olmasına dikkat ediyoruz.Smartmovie de 0 tuşuna basmak suretiyle altyazı dilimizi Turkish yapıyoruz.

Subtitle workshop programını Settings--language--Turkish seçerseniz programın dilini Türkçe yaparsınız.Programda sol tarafta bulunan Dil alt yazının dilini Turkish(altyazı dili) ve FPS kısmını videoya göre ayarlayın.

Şimdi geldi sıra altyazıyı istediğimiz formata çevirmeye.Subtitle Work shop ta ctrl+o ile istediğimiz altyazı dosyasını açın.Dosya--farklı kaydet e tıkladıktan sonra gelen pencerede MicroDVDye çift tıklayın ve istediğiniz yere kaydedin.iyi seyirler...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: thunderdeltas, selimdsc, birzalim3448 ve 14 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
eline saglık faydalı bir bilgi cok kişi arıyordur boyle birşey

kemal21

kemal21

Üye
güzel olmuş işe yarar bir program telefonum bende olmadığı için şimdilik kullanamıyorum ama telefonum gelirse hemen bakarım

emegine sağlık

soulmate4458

Üye
işe yaramıyor ''invalid floating point operation'' şeklinde hata veriyor...sadece micro dvd seçeneğinde.bilginize..
yine de sağolun...

powerose

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramıyor ''invalid floating point operation'' şeklinde hata veriyor...sadece micro dvd seçeneğinde.bilginize..
yine de sağolun...

bu uyarının sebebini bilmiyorum.ama ben bu şekilde lost dizisinin alt yazılarını microDVD formatına çevirerek N78 telefonumda smart movie 4.15 ile sorunsuz izliyorum.Bu yazı alıntı değil doğrudan kendi yaptığım birşey olduğu için %100 çalışıyor gönül rahatlığıyla iddaa ediyorum.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
saol :oke:

hhkoroglu

Üye
ya bu sekilde ben 2senedir izliyorum bunun neresi yeni?

habbuj

habbuj

Üye
Sağol teşekkürler

156asd156

Üye
teşekürler N79 da calıstı

ilkeremir

Üye
ya bu sekilde ben 2senedir izliyorum bunun neresi yeni?

madem biliyodun, anlatsaydın...
"tebrikler, iyi anlatmışsın" demek ya da "şurası eksik olmuş" deyip tamamlamak yerine yaptığın şeye bak...
insanları anlamak zor hakkaten....

• Beğen
Tepkiler: oscartiger
brayn09

brayn09

Üye
ya arkadaşlar hangi smart movie programı yuklediysem olmuyor.ya reqister diyo yada filmi açmıyo program kapanıyo. kullandığınız bir smart movie programı koyun buraya yükleyeyim. deli olucam artık.telefonum nokia n95 8GB lütfen yardım edin :'( şimdiden tsk :'(

esmer61

Üye
peki bu sadece avi dosyası icinmi gecerli mp4 de bu durum olabilirmi

sozten1

Üye
Sagol kardeş çok işe yaradi n97de izliyorum ancak smartmovie de film hızı sanki biraz yavaş gibi,izledigim videolar normal hızından daha yavaş akıyor.Başka bir video oynatıcı da buna benzer bir şekilde izleme olanagı var mıdir.tşkkr

mehmet-şahin

mehmet-şahin

Üye
Bende 2 senedir bu yöntemi hem telefon hem dvd için kullanıyorum tebrikler herşeyi eksiksiz anlatmışsın yani yapamayan varsa sorun onlardandır

TopFury

TopFury

Üye
Ben bilmiyordum.Ne zamandır da araştırayım diyordum da tembellikten erteliyordum.
Yine Maxicep yetişti :) Teşekkürler paylaştığın için :oke:

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler, hayırlı olsun

VianDroid

VianDroid

Üye
emegine sağlık

merdemyar

merdemyar

Üye