xxgsliemrexx
Üye
alt tuşlar çalışmıyor
Arkadaşlar benim ana menü tuşuna basınca son uygulamalar çıkmıyodu internette gördüğüm bazı yerlerde system/usr/keylayout/Generic.kl dosyasında oynayarak halledebilecğimi öğrendim.Önce dosyayı yedekledim tabi.İlk başta seçenekler tuşuna yapmayı başardım ama bu sefer o tuşu kullanamıyacağım için basılı tutarak açılmasını ayarlamaya çalıştım ama toptan batırdım.Rebootladıktan sonra telefonu ana menü haricindeki yandaki iki tuş çalışmıyordu.Basınca ışık yanıyor ama çalışmıyor yani donanımsal bişey değil.Eski dosyayı geri yükledim ama işe yaramadı.Yardımcı olursanız gerçekten çok iyi olur arkadaşlar ya 2 saattir uğraşıyorum sinirden 1 paket sigara bitecek nerdeyse.Telefoncuya götürsem 50 liradan aşağı yapmaz gibime geliyor.Yarın olmadan çözerseniz çok ama çok makbule geçer
arkadaşlar not telefon s3 özel rom var bi de 2-3 ay önce aldığım romun bi yedeği var en son çözüm onu kullanmayı düşünüyorum ama çözeceğinden bile emin değilim
arkadaşlar not telefon s3 özel rom var bi de 2-3 ay önce aldığım romun bi yedeği var en son çözüm onu kullanmayı düşünüyorum ama çözeceğinden bile emin değilim