allahını seven yardım etsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
allahını seven yardım etsin
arkadaşlar ben de bazı arkadaşların yorumları üzerine nokia a mesaj attım hakikattende aradılar:) şimdi sorum şu symbian anna güncellemsini arayan müşteri temsilcisi ovi suitten yükle ama önce cihazına format at dedi şimdi cihazlarıma nasıl format atacağım bir (atarsan daha sağlıklı olur demişti hatta atmama gerek var mı?) bi de ovi suitten güncelleştirmeler kısmında anna manna ya da güncelleme hakkında bişi bulamadım nasıl olcek o iş?

KİLLED

KİLLED

Üye
soft format Telefon açık iken *#7370# yazın.

Hard format Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.Kaynakwh webhatti.com:

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz, Ayrıca hafıza kartı şifrenizi unutursanız formattan sonra kullanamassınız. :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Dokunmatik bir telefonda * ve 3 tuslarını bulan tek insan üstteki arkadas sanırım.
Anna güncellestirmesi zaten çımadı çıksa bile oviden yüklenmez diye düsünüyorum.
Yesil,kırmızı ve kamera tuslarına aynı anda basarak elini kaldırmadan power tusuna bas biraz bekle.
*#7370# yaparak atsanda bisey farketmez.

mstf_l

mstf_l

Üye
anna yuklenen telefona oylemi guncelleme atılır biraz mantıklı dusunsene kardesim nasıl bascan olmayan tusa
Kardes hard format icin sırasıyla yes no kamera ve power tuslarına bas basılı tut biraz bekle

__xXx__

__xXx__

Üye
    Konu Sahibi
anna yuklenen telefona oylemi guncelleme atılır biraz mantıklı dusunsene kardesim nasıl bascan olmayan tusa
Kardes hard format icin sırasıyla yes no kamera ve power tuslarına bas basılı tut biraz bekle
tamam da c6-01 de no ile güç tuşu aynı işe yarar mı?

mstf_l

mstf_l

Üye
o telefonda yukarda acma tusu yok mu yani benim bildigim cunku tum dokunmatikler bu sekildedir----------Eklendi @ 14:51:31 ---------- Yazıldı @ 14:46:48 ----------kardes biraz tutarsız konustum ozur dilerim ama herkes farklı birsey demis bak bu dedigimide dene bi maxicepte bunu anlatmıslar herkes de onaylamıs once ses kısma menu kamera tusları sonrada acma tusu dene bi sonucu burayada yaz bende merak ettim hangisi

KİLLED

KİLLED

Üye
konu kapatılsn pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt