Yardım Allahını seven biri şuna nasıl oyun yükleniyor anlatsın :(((

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Allahını seven biri şuna nasıl oyun yükleniyor anlatsın :(((
ya ne biçim telefon bu windows phone yaaa.arkadaş hileli oyun yükleyecem yüklenmio lanet olası telefon.hafıza kartına bakmak için bir dosya yöneticisi bile yok ya.bilgisayar programı buldum la o da hata veriyor bilmem ne güncelleştirmesi yüklü değil !!! nerden yüklenio bu dosyalar nasıl yapılıor bilen varmı

kralberk13

kralberk13

Üye
ne güncelleştirmesi istiyo istersen ekran görüntüsü alıp konuya koy belki yardımcı ola biliriz
??

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi

bro telefondan o dosyayı nasıl görecem orası sıkıntı :)

kralberk13

kralberk13

Üye
kardeşim sistem güncelleştirrıesi diyo o neyse onu yüklücen

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
selamlar telefonum lumia 625 akıllı depolamadan hafıza kartını seçiyorum yeni fotoğraflar için ama kamerayı açıpta fotoğraf çektiğimde ya da ss aldığımda fotoğraf kaydedilemedi.... hatası alıyorum yardımcı olur musunuz ?

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

bro telefondan o dosyayı nasıl görecem orası sıkıntı :)

Merhaba.
Cihazınızda WP 8.1 yüklü ise öncelikle Dosya yöneticisi bir uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekiyor. Verdiğim linkten Dosyalar uygulamasını indirip kurun daha sonra yüklemek istediğiniz oyunu indirip Akıllı Depolama'dan indirme yerini nereyi seçtiyseniz o klasöre gelip oyunu kurabilirsiniz yada

Dosyalar:

1. .XAP dosyası içeren bir SD kartı telefonunuza yerleştirin.
  2. Uygulama listesinde Mağaza'ya dokunun.
  3. Daha Fazlası'na dokunun ve ardından Yerel Uygulamaları Yükle'ye dokunun.

SD kartı henüz yerleştirdiyseniz ya da .XAP dosyalarınızı henüz eklediyseniz, Mağaza'dan SD kartınıza erişebilmek için birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.
  4. İstediğiniz uygulamaları seçin ve Yükle'ye dokunun.

Yüklenen uygulamalar Uygulama listesinde gösterilir.

selamlar telefonum lumia 625 akıllı depolamadan hafıza kartını seçiyorum yeni fotoğraflar için ama kamerayı açıpta fotoğraf çektiğimde ya da ss aldığımda fotoğraf kaydedilemedi.... hatası alıyorum yardımcı olur musunuz ?

Akıllı Depolama'nın ekran görüntüsünü alıp buradan paylaşır mısın? Bi bakayım.

• Beğen
Tepkiler: GSCASSİO
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
Merhaba.
Cihazınızda WP 8.1 yüklü ise öncelikle Dosya yöneticisi bir uygulamayı telefonunuza kurmanız gerekiyor. Verdiğim linkten Dosyalar uygulamasını indirip kurun daha sonra yüklemek istediğiniz oyunu indirip Akıllı Depolama'dan indirme yerini nereyi seçtiyseniz o klasöre gelip oyunu kurabilirsiniz yada

Dosyalar:

1. .XAP dosyası içeren bir SD kartı telefonunuza yerleştirin.
  2. Uygulama listesinde Mağaza'ya dokunun.
  3. Daha Fazlası'na dokunun ve ardından Yerel Uygulamaları Yükle'ye dokunun.

SD kartı henüz yerleştirdiyseniz ya da .XAP dosyalarınızı henüz eklediyseniz, Mağaza'dan SD kartınıza erişebilmek için birkaç dakika beklemeniz gerekebilir.
  4. İstediğiniz uygulamaları seçin ve Yükle'ye dokunun.

Yüklenen uygulamalar Uygulama listesinde gösterilir.

Akıllı Depolama'nın ekran görüntüsünü alıp buradan paylaşır mısın? Bi bakayım.
Akıllı depolamada bişey yok ki h.kartını seçince fotoğraflar kaydedilmiyor başka bi sorun yok netten bişey indirnce kaydediyor sadece fotoları h.kartına kaydetmiyor

Üst Alt