Allah rızası için yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için yardım edin
Arkadaşlar benim 5800 telefonum var aktel garantili Garantiye yolladım.15-20 gün geçti yollayalı ama telefonu yapmadılar gerekçe ise telefonun içine su kaçmış garanti kapsamı dışındaymış ama telefonum hiç sıvı felan gelmedi su felan değmedi şimdi yapmıyorlar telefonumu ne yapmam gerekiyor.Aynı olay bi arkadaşında başına gelmiş içini bi telefoncuya kurutturup yollamış yapmışlar telefonu ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
E sende kurutturup yolla

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Ama anlarlarsa bişey olur mu

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Kurutturup mi yolladı? Seni o arkadaşın iyi yemiş.Telefonunu servis dışında bir yer açarsa garanti kapsamı dışı kalır.Bunu da şöyle anlıyorlar.Telefonun içinde bir tane bant var.Kasasını açar açmaz bant kopuyor.Servis bu banta bakıp içine su kaçıp kaçmadığını anlıyor.Eğer su kaçmıssa bant renk değiştirmiş oluyor.Her neyse servis sonra telefonu kapatırken başka bant yapıştırıp kapatıyolar.Eğer telefoncu açarsa kasanı anlarlar.Ve gene servis dışı olur.Telefonuna zaten su kaçmıssa senin tek yapıcağın iş var.O da direk telefonunu söküp pirinçlerin arasına koymak.Sonra dua etmek.
Şimdi sen telefonunu bir daha servise yolla ve eğer içine su kaçmıssa ispat etmelerini iste.Sakın pasif olma hakklı olduğunu kendin bildiğin kadar karşı tarafa da göster.Haydi kolay gelsin :eller:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
benimde pc de öyleu olmuşt format attım fn tuşları çalışmıyodu yolladım servise klavyede sıvı teması var 125 tl sıkışmış dediler bende acele işim olduğu için yaptırdım yoksa klavye koruyucu var bende sıvı teması olması imkansız gibi birşey benim tahminim garanti olayı sadece göz boyama için senden alacakları parayı yinr alıyolar eğer peşinde durmazsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt