htc one m7 güncelleme(tel rootlu) yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
htc one m7 güncelleme(tel rootlu) yardım edin
Arkadaşlar bi kaç ay önce tele root attırdım. Teamwin yükledi teleoncu. Şimdi de telefona sistem güncellemesi geldi ama onu yapamıyorum. Güncellemeyi indirdi yükle dedikten sonra tel baştan başlıyor teamwin açılıyor. Neyapacağımı bilemedim. Teamwinden baştan başlatıyorum teli bu sefer güncelleme yapmadan açılıyor tel. Bu güncellemeyi nasıl yapcam ? Ayrıca güncelleme yapınca telefon unroot falan olmaz değil mi?Lütfen yardım edin

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar bi kaç ay önce tele root attırdım. Teamwin yükledi teleoncu. Şimdi de telefona sistem güncellemesi geldi ama onu yapamıyorum. Güncellemeyi indirdi yükle dedikten sonra tel baştan başlıyor teamwin açılıyor. Neyapacağımı bilemedim. Teamwinden baştan başlatıyorum teli bu sefer güncelleme yapmadan açılıyor tel. Bu güncellemeyi nasıl yapcam ? Ayrıca güncelleme yapınca telefon unroot falan olmaz değil mi?Lütfen yardım edin

hocam öncelikle TeamWin den kurtulup Stock Recovery kurucaksınız daha sonrada cihazı unRoot ediceksiniz ROOT lu ve 3. parti Recovery yüklü cihazlara OTA dan gelen hiçbir güncelleme yüklenmez

Eğer daha kısa bi şekilde halletmek isterseniz ( sanırım M7 Lollipop güncellemesini yüklemek istiyorsunuz ) direkt olarak Stock ROM indirip cihaza flashlayın tek seferde kurtulun

cnbrs56

cnbrs56

Üye
    Konu Sahibi
Saolasin

Üst Alt