Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Aynen, ekran kartı dandikse zaten yapabileceğin tek şey ya yeni bi pc, ya da ekran kartı alman olur. Ama eğer yine de orta düzey bi ekran kartıysa formatekran kartı marka model ne bir de sistem özelliklerini dxdiagdan gösterirsen daha iyi olur
snn özellikler tam sınırla yetiyo yani herşeyi en düşüğe alırsan oynarsın1 gb ram, onboard (128mb) ekran kartı amd işlemci 1.8 ghz ile pes13'ü kasmadan oynuyordum ben. Oyun için sistem yeterli değil
Öncelikle yanan ekran kartında Intel(R) 82865G Graphics Controller yazıyor.Ve ayrıntılı özellikleri:ekran kartı marka model ne bir de sistem özelliklerini dxdiagdan gösterirsen daha iyi olur
snn özellikler tam sınırla yetiyo yani herşeyi en düşüğe alırsan oynarsın
onu biliyorum sonuç nedir souls nediyon ???
Ha iyi hatırlattın kardeş Bu microsoft dayaklık varya win xp desteğini bitirdi.Bunu nasıl win 7 veya 8 e yükseltecem Yada hiç uğraşmıyıp iyisinden yeni bi bilgisayar mı al dersiniz ?o ne der bilmem ama bence bir format at. Mümkünse win8 kur. Biz bi arkadaşa win8 kurduk düşük bir sisteme çok daha hızlı çalışıyor xpden
İstersen bütçeni belirt, güzel bir kasa toplayalımhaklısın ya bunu bırakıyom artık yeni pc alıcam leptop alırım hem bukadar fan sesi de dinlemem iyi olur ya tamam adminim konu kilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?