r.kesici
Üye
ALLAH rızası için bana yardım edin..Yeni aldığım telefon açılmıyor
Sahibinden.com da vatandaşın biri elinde sony ericsson xperia play olduğunu, yurtdışından geldiğini ve kutusunu dahi açmadığını belirterek telefonu satıyordu, bende telefonu aldım. Yaklaşık 12 saat şarzda tuttum ancak telefon açılmadı, ancak tuş kilidi ışığı yanıp sönüyordu. Telefon açılmayınca telefoncuya götürdüm, yazılımsal hata var dedi, yazılım yükledi, telefon açıldı, sonra yine kapandı çünkü şarzı hemen bitiriyordu. Yine yazılım yükledi, yine açıldı, sonra şarzı bitti ve birdaha açılmadı
ne umutlarla aldım telefonu, çok parası olan biri değilimki sürekli tamir yaptırayım. Telefon açıkken şarz alıyor, kapandığında birdaha açamaıyorum telefonu..Servise götürdüm biz anlamayız, ankara merkeze yollarız orası yapar dediler.. Arkadaşlar sizce sorun tam olarak nedir, ne yapmalıyım.. Yardımlarınızı bekliyorum..
ne umutlarla aldım telefonu, çok parası olan biri değilimki sürekli tamir yaptırayım. Telefon açıkken şarz alıyor, kapandığında birdaha açamaıyorum telefonu..Servise götürdüm biz anlamayız, ankara merkeze yollarız orası yapar dediler.. Arkadaşlar sizce sorun tam olarak nedir, ne yapmalıyım.. Yardımlarınızı bekliyorum..