ALLAH rızası için bana yardım edin..Yeni aldığım telefon açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r.kesici

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH rızası için bana yardım edin..Yeni aldığım telefon açılmıyor
Sahibinden.com da vatandaşın biri elinde sony ericsson xperia play olduğunu, yurtdışından geldiğini ve kutusunu dahi açmadığını belirterek telefonu satıyordu, bende telefonu aldım. Yaklaşık 12 saat şarzda tuttum ancak telefon açılmadı, ancak tuş kilidi ışığı yanıp sönüyordu. Telefon açılmayınca telefoncuya götürdüm, yazılımsal hata var dedi, yazılım yükledi, telefon açıldı, sonra yine kapandı çünkü şarzı hemen bitiriyordu. Yine yazılım yükledi, yine açıldı, sonra şarzı bitti ve birdaha açılmadı :( ne umutlarla aldım telefonu, çok parası olan biri değilimki sürekli tamir yaptırayım. Telefon açıkken şarz alıyor, kapandığında birdaha açamaıyorum telefonu..Servise götürdüm biz anlamayız, ankara merkeze yollarız orası yapar dediler.. Arkadaşlar sizce sorun tam olarak nedir, ne yapmalıyım.. Yardımlarınızı bekliyorum..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
aldığın adam ne dedi?

enes-1907

enes-1907

Üye
ben sana söyleyeyim ilk yapacağın iş bi telefoncuya gidip batarya denetmek olacak senin batarya bozuk .....nedenine gelince telefona yazılım atıldığında telefonun şarjı kablo ile yazılım atarken azda olsa doluyor ama yazılım işlemi bittikten sonra telefon açılmıyor çünkü batarya şarj tutmuyor.senin sorunun büyük ihtimalle ya bataryadan ya şarj aletinden ikisini de telefoncuya git denettir..

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Birde birşey alırken. GET(Güvenli eTicaret), Sıfır risk(GG) türü olmayan şeyi almayın veya satıcıya mesaj atın Get ilanı aç alayım diye. Sorun bataryada gözüküyor.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
eee sonuç ne. merak ettik yahu neden oldu?

samety500

samety500

Üye
batarya değiştr
üzüldm ya kötü bişi :S

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
:-( geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt