Allah aşkına biri yardımcı olsun bubbles hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Allah aşkına biri yardımcı olsun bubbles hakkında
ya bu bubbles ı denildiği gibi kurdum önce bubbles all sonra diğeri sonra restart yaptım fakat çalışmıyor tuşları kilitliyorum menü tuşuna basınca ışık bi yanıyo bi sönüyo sonra simsiyah oluyo ekran hiç bir ekran koruyucuyu kullanamıyorum menü ile tuş kilidi açma çalışmıyo sorun nerede anlayamadım bişeylermi etkiliyor bilmiyorum telefon hackli değil fakat v4 modunu yükledim alakası olabilirmi?
en çok yandığımsa ekran koruyucu listesinde animasyon vardı şimdi yok artık animasyon ekran koruyucu kullanamıyorum herkeste kayboluyormu bu animasyon? Lütfen bi fikir verin ne yapmam lazım..
Her yolu denedim kaldırıp tekrar kurdum tel hafızasına kurdum olmuyor olmuyor.
Ayrıca birlikte gelen bu qmlviewer ne işe yarıyor basıyorum bişi açılacakmış gibi oluyor ekran fakat hiçbişey olmuyor kaldırılamıyorda. LÜTFEN YARDIM...

marsoy

marsoy

Üye
valla ben yüklüdem bu uygulamayı ovi çlışmaz oldu format attım yne ovi çlışmıyo kşke yüklemsydn

karasahinemre

Üye
ben yükledim hiç bir sorun yok

by_oguz

by_oguz

Üye
bende yükledim ve hiç bir sorun yok. Hatta canım sıkıldıkça bubblleleri yuvarlayıp duruyom :D

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kimde çalışıyo kimde çalışmıyo diye sormadım. Ayrıca ovi umurumda değil kullanmıyorum zaten hiç kurmadımda ne var ki bu ovi de hep trial uygulamalar maxicepte fazlasıyla war her ihtiyacımız bu 34 kişiden hiçbir bilgi sahibi olan yokmu şimdi? herkes sorunsuz mu kullanıyor bu mereti???

kolera87

Üye
direk all yazanı kur teli kapat aç diğerini kurma

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş yine olmadı aynı menü tuşuna basınca ekran ışığı açık kalıyor ve masaüstü görünüyor. Bi daha basınca ekran kararıyor bence bunu etkileyen bi uygulama war telde yoksa herkeste oluyo bende olmuyo bana garezi yoktur heralde bunun.

--------------- Ekleme ---------------

hadi onu geçtimde bu ekran koruyucu listesindeki animasyon seçme nere gitti ben asıl onu geri istiyorum.

hadi onu geçtimde bu ekran koruyucu listesindeki animasyon seçme nere gitti ben asıl onu geri istiyorum.

yokmu bilgisi olan yardımcı olacak bi vatandaş???

yokmu bilgisi olan yardımcı olacak bi vatandaş???

muratbeyim

muratbeyim

Üye
Her ikisini de yükledim yaklaşık 3-4 gündür sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, ekran koruyucu da ovi de çalışıyor, herhangi bir problem yok.

vito andolini

vito andolini

Üye
bence sil çünkü ben indirirkene sorun olabilir dedi

matanist

matanist

Üye
Ben de 1-2 hafta oldu sorunsuz kullanıyorum. öncelikle core yi kurdum ardından all ı kurdum. Hatta yeniden başlatmamıştım bile çalıştı. Daha sonra yeniden başlattım hâlâ da çalışmaya devam ediyor bir problemini görmedim. Ovi de çalışıyor. Bence sen mod v4 ü kaldır bir dene... Veya şüphelendiğin birşey varsa onu dene. Ayrıca yüklü uygulamalara bir bak bakalım görünüyor mu bubble. O qvlmviewer mi nedir o sadece Qt ile yazılmış programları koşturmaya yarayan bir yorumlayıcı. Yani işin olmaz onla bir alakası yok...

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş onuda denedim modu kaldırdım restart yaptım onu kurdum tekrar restart yaptım olay aynı ekran ışığı yanıp sönüp duruyo başkada standart uygulamalar var öyle sistemi etkileyecek bişi yok. Anlamadığım bu ekran koruyucu listesindeki animasyon seçme neriye gitti bu seçenek sizlirde de kayboldumu? Ben asıl onu geri istiyom....

bi fikri olan yokmu? herkeste çalışıyomu bu meret ve birisi söylermi sizde ekran koruyucularda animasyonn seçme kayboldumu yoksa yerinde duruyormu?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt