najanaja
Üye
Allah aşkına biri yardımcı olsun bubbles hakkında
ya bu bubbles ı denildiği gibi kurdum önce bubbles all sonra diğeri sonra restart yaptım fakat çalışmıyor tuşları kilitliyorum menü tuşuna basınca ışık bi yanıyo bi sönüyo sonra simsiyah oluyo ekran hiç bir ekran koruyucuyu kullanamıyorum menü ile tuş kilidi açma çalışmıyo sorun nerede anlayamadım bişeylermi etkiliyor bilmiyorum telefon hackli değil fakat v4 modunu yükledim alakası olabilirmi?
en çok yandığımsa ekran koruyucu listesinde animasyon vardı şimdi yok artık animasyon ekran koruyucu kullanamıyorum herkeste kayboluyormu bu animasyon? Lütfen bi fikir verin ne yapmam lazım..
Her yolu denedim kaldırıp tekrar kurdum tel hafızasına kurdum olmuyor olmuyor.
Ayrıca birlikte gelen bu qmlviewer ne işe yarıyor basıyorum bişi açılacakmış gibi oluyor ekran fakat hiçbişey olmuyor kaldırılamıyorda. LÜTFEN YARDIM...
en çok yandığımsa ekran koruyucu listesinde animasyon vardı şimdi yok artık animasyon ekran koruyucu kullanamıyorum herkeste kayboluyormu bu animasyon? Lütfen bi fikir verin ne yapmam lazım..
Her yolu denedim kaldırıp tekrar kurdum tel hafızasına kurdum olmuyor olmuyor.
Ayrıca birlikte gelen bu qmlviewer ne işe yarıyor basıyorum bişi açılacakmış gibi oluyor ekran fakat hiçbişey olmuyor kaldırılamıyorda. LÜTFEN YARDIM...