ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Sadece tasarımı hoş, Özellikler yetersiz gibi
Ram ve kameraya takıldı aklım. Sanırım s5 3GB ram ile gelecek.. Zaten Not 3 3GB Ram kullanıyor.. bu telefondan çok sonra çıkan telefon da 2GB ram olması yetersiz gibiNasıl yetersiz?
Ram ve kameraya takıldı aklım. Sanırım s5 3GB ram ile gelecek.. Zaten Not 3 3GB Ram kullanıyor.. bu telefondan çok sonra çıkan telefon da 2GB ram olması yetersiz gibi
Mart sonunda tanıtılacağı için ben Snapdragon 805 ile geleceğini düşünüyorum. Diğer türlü ekstra bir özelliği yok. İki kamera tasarımı bozmuş.
Hiç kötü bir cihaz değil aksine çok iyi. Sadece yeni çıkacak amiral gemilerinin gerisinde kalır. Bu telefon HTC'nin geçen seneki amiral gemisi olmalıydı. Şimdi modeller hep Snapdragon 805, 2k ekran cart curt ile gelir, HTC yine geride kalmış olur. Fiyatı da yüksek olur büyük ihtimal. Neyse bakalım resmi olarak tanıtılsın da o zaman konuşuruz.
samsungun ram e yüklenme sebebi arayüznün ağır olmasından kaynaklı bi karar..Ram ve kameraya takıldı aklım. Sanırım s5 3GB ram ile gelecek.. Zaten Not 3 3GB Ram kullanıyor.. bu telefondan çok sonra çıkan telefon da 2GB ram olması yetersiz gibi
ben bu tasarımı beğenmedim yawwHTC M8 veya One 2 adı ile gelmesi beklenen HTC'nin yeni akıllı telefonu @evleaks tarafından gelen bilgilere göre All New HTC One adı ile gelecek.
All New HTC One'ın resmi görseli de @evleaks tarafından sızdırıldı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
All New HTC One’ın teknik özelliklerini sıralayacak olursak;
-5 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel çözünürlüğünde ekran
-Snapdragon 800 veya Snapdragon 805 işlemci
-2 GB RAM
-32/64GB dahili hafıza
-5MP dual kamera
-Android 4.4 işletim sistemi
Telefon 25 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte duyurulacak.
Allah aşkına 2k olayının gereksiz olduğunu bi anlayın ya...Hiç kötü bir cihaz değil aksine çok iyi. Sadece yeni çıkacak amiral gemilerinin gerisinde kalır. Bu telefon HTC'nin geçen seneki amiral gemisi olmalıydı. Şimdi modeller hep Snapdragon 805, 2k ekran cart curt ile gelir, HTC yine geride kalmış olur. Fiyatı da yüksek olur büyük ihtimal. Neyse bakalım resmi olarak tanıtılsın da o zaman konuşuruz.
Allah aşkına 2k olayının gereksiz olduğunu bi anlayın ya...
helal adamsınNedendir bilmem türk milleti çok fazla takılıyor 2k ekrana,bana kalırsa 720P'den sonra hızlarını alamadılar Samsung zaten ne yapacağını şaşırdı yakında yumurta kıran telefonda yapar bence içine ettiler,bakıyorum forumlarda NFC yoksa ben almam,ulan NFC 1 sene evvele kadar bilmiyordun sanki çok kullanıyorsunda sinir oluyorum Samsung nerede gereksiz birşey buluyor hemen ekliyor cihaza,önce bi güncelleme desteğini düzgün versinde sonra uğraşsın zamazıngolarla,HTC 'nin dizaynınıda çok beğendim hastasıyım zaten son olarakta şunu söyleyeyim HTC One 4mp ultrapiksel ile çıktığında çoğu forumlarda telefonun kamerasıyla alay eden özellikle S4 kullanıcıları vardı,halen anlamadılar lens kalitesiyle işin alakalı olduğunu o kafayla zaten bir yere varamazlar,havanız kime hafız adamlar kaliteli malzeme kullanıyor en azından plastik arka kapak kullanmıyorlar,ama pardon s4 polikarbondu
Helal diyorumNedendir bilmem türk milleti çok fazla takılıyor 2k ekrana,bana kalırsa 720P'den sonra hızlarını alamadılar Samsung zaten ne yapacağını şaşırdı yakında yumurta kıran telefonda yapar bence içine ettiler,bakıyorum forumlarda NFC yoksa ben almam,ulan NFC 1 sene evvele kadar bilmiyordun sanki çok kullanıyorsunda sinir oluyorum Samsung nerede gereksiz birşey buluyor hemen ekliyor cihaza,önce bi güncelleme desteğini düzgün versinde sonra uğraşsın zamazıngolarla,HTC 'nin dizaynınıda çok beğendim hastasıyım zaten son olarakta şunu söyleyeyim HTC One 4mp ultrapiksel ile çıktığında çoğu forumlarda telefonun kamerasıyla alay eden özellikle S4 kullanıcıları vardı,halen anlamadılar lens kalitesiyle işin alakalı olduğunu o kafayla zaten bir yere varamazlar,havanız kime hafız adamlar kaliteli malzeme kullanıyor en azından plastik arka kapak kullanmıyorlar,ama pardon s4 polikarbondu
HTC One oldukça az RAM tüketiyordu. Bu telefonda az RAM tüketirse 2 GB RAM yeterli olur. Ayrıca diğer özellikleri de güzel. Ben sadece Dual kameraya takıldım. Ne olduğunu tam çözenedim.Ram ve kameraya takıldı aklım. Sanırım s5 3GB ram ile gelecek.. Zaten Not 3 3GB Ram kullanıyor.. bu telefondan çok sonra çıkan telefon da 2GB ram olması yetersiz gibi
3d falandir one nexus kadar az mi kullaniyo ?HTC One oldukça az RAM tüketiyordu. Bu telefonda az RAM tüketirse 2 GB RAM yeterli olur. Ayrıca diğer özellikleri de güzel. Ben sadece Dual kameraya takıldım. Ne olduğunu tam çözenedim.
HTC One oldukça az RAM tüketiyordu. Bu telefonda az RAM tüketirse 2 GB RAM yeterli olur. Ayrıca diğer özellikleri de güzel. Ben sadece Dual kameraya takıldım. Ne olduğunu tam çözenedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?