All In One PC Alıcam Yardımcı Olur Musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cgtyzr

Üye
    Konu Sahibi
All In One PC Alıcam Yardımcı Olur Musunuz?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi kendime bir all in one (hepsi bir arada) pc almak istiyorum. Çoğumuz biliyordur fakat bilmeyen arkadaslar icin Apple iMac'i örnek verebilirim bütün pc donanımları ekranın içinde bulunur bu tarz pc'lerde. Herneyse arkadaslar kendime bu tarz uygun fiyatlı bir pc almayı düşünüyorum bütçem 2000 TL fakat fiyat performans açısından cok güzel birşeyler önerirseniz 100-200 TL yukarı çıkabilirim.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler arkadaslar.

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
Arkadaşım All İn One pc er hakkında biraz bilgim var ve birazınıda kendi tecrübemden katıcam
Şimdi bu pcler bizim okuldada vardı hiç sorn çıkarttıkalrını görmedim ufak tefek oldu ama onalr sistem sorunlarıydı hemen hallettik
ben o pclerın fazla çalıştığında normal pc den daha fazla ısındığını duydum ama sen diyosan ben sabahtan alıp akşama kadar oynucam orasını bilemem
Ama nerdeyse masaüstü gibi ler ama onu alıcağına laptop al derim

Sistem Önerisi Olarakta
INTEL i7 2600K 3.40 GHz Quad Core Socket 1155 8MB, 32nm, 95W, OverClock 634TL (İşlemciye Çok pahaalı dıyosan İntelCoreİ5 2400 var fiyatı 480 TL Ben aldım Çok memnunum)
ASUS P8P67, P67, DDR3, 2x IExp, Socket 1155, CrossFireX 344TL
G.SKILL RipjawsX 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu 125TL
SAMSUNG 1 TB HDD SATA II 32 MB 7200 rpm (HD103SJ) 119TL
SAPPHIRE HD6950 2048 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 800/5000 622TL
Cooler Master RC 692 GX 650W 80+ Plus Güç Kaynaklı Bilgisayar Kasası ( CM 690 II ) 305TL
TOPLAM: 2150TL

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
iMaclar iyi ama çok pahalı vatancomputer'de bakabilirsin kendin görürsen daha iyi olur ve ne için kullanacağını söylersen yardım edebiliriz

ultrayer6

ultrayer6

Üye
o paraya normal masaüstü alsan daha ucuza kat kat iyisini alırsın ve ısınma problemi olmaz, yok kolay taşımak için ise laptop öneririm. Yine de siz bilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt