Alın Size İphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Alın Size İphone 5
Arkadaşlar İphone 5 Cıkmıs Arkadaşda Gördüm Akıl Almıyor .d Videosunu İzleyin Mynet.com İphone 5 Googleye Girin.Ya Lazer Keyboard Var Daha Özellikleri Mkemmell Ama Kamerasını Bi türlü 10 12 Yapamadılar Yaaaa.Gs2 Diyodum Ama Artık İphone 5 Diyorum Galaxy s 2 Bunun Yanında Daha Az Kalır Ancak Galasy s 3 Cıkarsa Bilemem :DD

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Ya arkadaş o consept gerçek değil.

61semih

61semih

Üye
yok kardesım yok o konsept 1 yıldır var daha farklısını gormusrun gecen senelerde.daha 3d ye bır ıkı telefon gecebıldı ordakı vıdeo tamamen fake nasılda telaş yapmışsın :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yok kardesım yok o konsept 1 yıldır var daha farklısını gormusrun gecen senelerde.daha 3d ye bır ıkı telefon gecebıldı ordakı vıdeo tamamen fake nasılda telaş yapmışsın :)
katılıyorum

fireman87

fireman87

Üye
Yaş ; 12 ..

Her gördüğüne inanma, önce bi sor soruştur bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
TheSoftware

TheSoftware

Üye
bence 4 ten en fazla birkaç donanımsal fazlalığı var hepsi bu :)

adem-t

adem-t

Üye
İnsanların %80 i inanıyor o videoya şaşırmamak lazım:)

Masha

Masha

Üye
Kesinlikle İphone 4'ten bi farkı olmaz. Tasarımı değişir alın size İphone :) İnsanlarda alır işte bu iş böyle yürüyor.

Türe

Türe

Üye
misal wave 3 nerdeyse wave 2 yle aynı bi dış görünüşü farklı bada 2 yle geliyo ki yakında bütün wavelere çıkacak zaten kamera yine 5 işlemci 1,4 . bi kaç rütuş yapıp sürmüşler piyasaya ama babamı ikna edersem alabilirm hoşuma gitti açıkcası :d:

asdas6

Üye
Arkadaşlar İphone 5 Cıkmıs Arkadaşda Gördüm Akıl Almıyor .d Videosunu İzleyin Mynet.com İphone 5 Googleye Girin.Ya Lazer Keyboard Var Daha Özellikleri Mkemmell Ama Kamerasını Bi türlü 10 12 Yapamadılar Yaaaa.Gs2 Diyodum Ama Artık İphone 5 Diyorum Galaxy s 2 Bunun Yanında Daha Az Kalır Ancak Galasy s 3 Cıkarsa Bilemem :DD

Bide yalan sıkmış "arkadaşta gördüm diye". Niye ergence yalanlar söyleyip kendinizi rezil edersiniz ki?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Üstüne Gitmeyin Daha Küçük :ehe

• Beğen
Tepkiler: kaan7878
Ocean258

Ocean258

Üye
Adamlar reklam yapıo bu sekılde ınsaların agzına dolanıyor ıphone 5 muhabbetı dıye. bunlar harbıden cakal yaa bu kadar olmaz.. buna ınanan arkadaslara sasırıyorum ya.. :/

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Adamlar reklam yapıo bu sekılde ınsaların agzına dolanıyor ıphone 5 muhabbetı dıye. bunlar harbıden cakal yaa bu kadar olmaz.. buna ınanan arkadaslara sasırıyorum ya.. :/

Apple hologram üzerinde yıllardır çalısıyor.Fazla abartmak istemem ama o video mümkün,belkide gelecek.
Teoride 3G teknolojisinden daha basit bir olay.Projektör sistemi olacak ve bildigin ısık bariyeri tarzında sensörler yerlestirilerek parmakların hareketleri ile hologram kontrolü saglanabilir.Aynen videoda gösterilen klavye gibi.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Hocam siz daha orada misiniz?Ben iphone 6'ya geçiş yaptım ;)

61semih

61semih

Üye
Apple hologram üzerinde yıllardır çalısıyor.Fazla abartmak istemem ama o video mümkün,belkide gelecek.
Teoride 3G teknolojisinden daha basit bir olay.Projektör sistemi olacak ve bildigin ısık bariyeri tarzında sensörler yerlestirilerek parmakların hareketleri ile hologram kontrolü saglanabilir.Aynen videoda gösterilen klavye gibi.
zaten kımse mumkun degıl demıyor dostum en azından ben demıyorum.tabıkı yakın gelecekte mumkun bu teknolojıler ama bıraz daha zamana ıhtıyacı var.suanda bu konssept çalısması satısa sunulsa kac mılyar olur sence fıyatı? kaç kısı alabılır?
reklam konusunda apple gıbı basarılısı yok ama bu vıdeo you apple nın cıkarttıgını dusunmuyorum,bu vıde ıle bırlıkle mıllette buyuk bır beklentı oldu ınanan cok kısı var vıdeo ya
ya aynısını cıkaracaklar yada mıllet buyuk hayal kırıklıgına ugrıyacak buda apple nın ısıne gelmez heralde

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hava için alan kıro kesimi olur bence hayal kırıklıgına ugrayan.
Aynen bende dedigin gibi imkansız olmadıgını söylüyorum ama tabi gelmezse iphone kullanıcıları yada 5'i bekleyenler hayal kırıklıgına ugramaz.
Sadece hava için alıp teknolojiden haberi olmayan kesim baya yıkılıcak :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Günümüz teknolojisiyle pek inandırıcı değil. Bırak Apple'ı hiç bi şirket o incelikle bu özellikleri bir arada yapamaz.

----------Eklendi @ 09:19:37 ---------- Yazıldı @ 09:17:20 ----------

Bu arada iphone 5'in powervr mp2 gpu'su kullanması bekleniyor, ne kadar güçlü olduğunu görmek isteyenler viki'ye bakabilir.

kaan7878

kaan7878

Üye
o video tamamen yalannnnn! henüz İphone tarafından resmi bi açıklama yapılamadı ve telefon hala geliştirilme aşamasında,

Puck

Puck

Üye
evet acı bi durum .

Larismus

Larismus

Üye
ya tutturmuslar iphone5 :D daha ortada bişey yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt