AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bidost06

bidost06

Üye
Arkadaşlar bakın birçok kişi telefon getiriyor. Yani 4g li 2gb ramli 5 inç hd ips ekranlı 100 $
Sizce fiyat nasıl?
Getiren getiriyor denesem ne olabilir ki en kötü?
Adama yazdım "Türkiye ye epey göndermişsiniz, nasıl oluyor?" diye. İşte cevabı ;

Eğer getirmeyi düşünüyorsanız size satıcı ismi verebilirim sadece türklere gönderiyorlar ve %100 üne yakın türk yorumu sadece 10 dolar paketleme ücreti alıyorlar türkiye için 2 türk çalışanı da var çok detaylı yerlerde onlar yardımcı oluyorlar düşünüyorsanız özelden verebilirim

bidost06

bidost06

Üye
Yok dostum ben tüm saatleri biliyorum desem yeridir Ali.'de.

Klasik saatler var fonksiyonsuz onlardan bulursun Emporionun var mesela ama orta yaş saati.
Teşekkürler hocam biraz daha biriktirip alayım o zaman yoksa 20 30 liraya burada satılıyor aynı saatler

Sarangni

Sarangni

Üye
Eğer getirmeyi düşünüyorsanız size satıcı ismi verebilirim sadece türklere gönderiyorlar ve %100 üne yakın türk yorumu sadece 10 dolar paketleme ücreti alıyorlar türkiye için 2 türk çalışanı da var çok detaylı yerlerde onlar yardımcı oluyorlar düşünüyorsanız özelden verebilirim

Sizin dediğiniz mağazayı biliyorum galiba İstanbul da da yerleri var sanırsam. Yakın da İstanbul da da satış yapma ihtimalleri varmış.

mucalt

mucalt

Üye
Bazen çok güzel mont, kaban ve gömlek tasarımları falan görüyorum. Kıyafetler turkiyeye girişte sıkıntı olur mu? Birde sağlık yönünden cekiniyorum güvenilir mıdır? Kimyasal falan kullanmışlar mıdır? Malum çinden gelen ayakkabılar da kullanılan yapışkan bir kızın ayağını mahvetmisti, haberlerde izlemistim.
Biraz endiseliyim

farrow

Üye
ivy adlı satıcı ilk denemede uzun zaman geçmesine rağmen M8 i elime ulaştıramadı ve telefonun kaybolduğunu ve 2. telefonu tekrar gönderdiğini söyledi.2 ayı geçti beklemedeyim :) benim eski Nokia nın IMEI sini vermiştim,kaybolan telefonu biri alıp kulllanırsa benim IMEI gümleyecek dedim yok bişey olmaz dedi,2. denemede son 2 gün Dispute açmamak üzere anlaşmıştık kendisiyle,ben ısrarla göndericem demişti ama gidişat sakat :)

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
İmeini değiştirip gönderebiliyorlar mı acaba? Siz bilmiyorsanız ben yine bilgilerini alayım sizden. Kendilerine de sorayım diye. Çok teşekkür ederim.

mucalt

mucalt

Üye
ivy adlı satıcı ilk denemede uzun zaman geçmesine rağmen M8 i elime ulaştıramadı ve telefonun kaybolduğunu ve 2. telefonu tekrar gönderdiğini söyledi.2 ayı geçti beklemedeyim :) benim eski Nokia nın IMEI sini vermiştim,kaybolan telefonu biri alıp kulllanırsa benim IMEI gümleyecek dedim yok bişey olmaz dedi,2. denemede son 2 gün Dispute açmamak üzere anlaşmıştık kendisiyle,ben ısrarla göndericem demişti ama gidişat sakat :)
Telefon orjinalmiydi ne kadara aldınız? Satıcı iyi çıkarsa bizde alalim

mucalt

mucalt

Üye
Bazı ürünler iki fiyatlı bu ne anlama geliyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bazı ürünler iki fiyatlı bu ne anlama geliyor.

Farklı versiyon ve renk seçeneğine göre fiyat değişiyor. Bu çok kullanılan bir yöntem.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kanat_58

kanat_58

Üye
Telefon gelirse haber verde bizde alalım duruma göre eğer sıkıntılı değilse telefon alırız neden almayalım dimi ama

mucalt

mucalt

Üye
Ok

bidost06

bidost06

Üye
İmeini değiştirip gönderebiliyorlar mı acaba? Siz bilmiyorsanız ben yine bilgilerini alayım sizden. Kendilerine de sorayım diye. Çok teşekkür ederim.
Resimlerde türkçe imei tamir garantili yazıyor yani siz isterseniz yapıp yolluyorlar

bidost06

bidost06

Üye
Sizin dediğiniz mağazayı biliyorum galiba İstanbul da da yerleri var sanırsam. Yakın da İstanbul da da satış yapma ihtimalleri varmış.
Fazla bilmiyorum öyle olması gerekti anna ile konuştuğumda almıştım detaylı bilgi

Sarangni

Sarangni

Üye
Fazla bilmiyorum öyle olması gerekti anna ile konuştuğumda almıştım detaylı bilgi

Anna kesin gönderiyor zaten bu konuda çok hassaslar. Çok az kişinin cihazı gelirken sorun çıkmış onu da çözüyorlar galiba.

bidost06

bidost06

Üye
Anna kesin gönderiyor zaten bu konuda çok hassaslar. Çok az kişinin cihazı gelirken sorun çıkmış onu da çözüyorlar galiba.
Anladım onlarda çin markalar var sony htc satan sağlam satıcı biliyor musun ben birkaç tane buldum güvenemedim

farrow

Üye
Orjinal HTC M8 310 dolar,imei yi eski telefon imei si verdim o hallediyor,bir şekilde gönderecek gibi görünüyor :) azimli.

mucalt

mucalt

Üye
Orjinal HTC M8 310 dolar,imei yi eski telefon imei si verdim o hallediyor,bir şekilde gönderecek gibi görünüyor :) azimli.
Ama çoğu yenilenmiş urun sıfır ürünler turkiyeden de pahalıya geliyor. Siz sıfır urun bulabildiniz mi?

farrow

Üye
Kod:
http://tr.aliexpress.com/item/Original-HTC-One-M8-Unlocked-GSM-3G-4G-Android-Quad-core-RAM-2GB-Mobile-Phone-HTC/32253721922.html?adminSeq=121963119&shopNumber=709663

Benim bildiğim hepsi yenilenmiş telefon,sıfırını ben görmedim.

Üst Alt