AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Aliexpressde 11.11 in avantajı nedir? Mesela ben bir projectör beğendim normal fiyatı 207$ ve ayın 11 inde 62$ diyor. Ben sepete attım bekliyorum. Ayın 11inde sipariş versem (her saat başı ilk 1111 kişi indirimli fiyatmış) hesabımdan 207 $ mı gidecek, 62$ mı?
Veya, önce 207$ alacaklar ve sonra "şanslısınız ilk 1111 kişi içindesiniz" deyip 207- 62= 145$ ı iade mi edecekler?
Baştan ne ödeyeceğin belli değilse (mesela 62 $şu an yazmıyorsa) kumar oynamış olacağız sanki ???

0MG90

0MG90

Üye
Aliexpressde 11.11 in avantajı nedir? Mesela ben bir projectör beğendim normal fiyatı 207$ ve ayın 11 inde 62$ diyor. Ben sepete attım bekliyorum. Ayın 11inde sipariş versem (her saat başı ilk 1111 kişi indirimli fiyatmış) hesabımdan 207 $ mı gidecek, 62$ mı?
Veya, önce 207$ alacaklar ve sonra "şanslısınız ilk 1111 kişi içindesiniz" deyip 207- 62= 145$ ı iade mi edecekler?
Baştan ne ödeyeceğin belli değilse (mesela 62 $şu an yazmıyorsa) kumar oynamış olacağız sanki ???
11'inde fiyatı inecek. İndirimli fiyatla almaya çalışacaksınız. Ödeme kısmında 62$ olduğu belli olur zaten. Olmazsa beklemeniz lazım yine.

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Teşekkürler.
Bunun için alipay ile ödeme yapılmalı diyor ama
Ben alipay hesabımı aktif edemiyorum. "Türkiye için dengeleme aktivasyonu yoktur verdiğimiz aıkıntı için özür dileriz" diyor.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
11.11 in pek bir avantajı yok eski siparişlerime baktım da bildiğin Türk esnaf işi

Önce bindir sonra indir

Yönetici tarafından düzenlendi:
bidost06

bidost06

Üye
11.11 in pek bir avantajı yok eski siparişlerime baktım da bildiğin Türk esnaf işi

Önce bindir sonra indir
Kesinlikle katılıyorum önceden baktığım 9 dolarlık saat 25 dolar olmuş 11.11 kampanyası ile 11.93 dolara düşüyor çok zekice bir şey düzenliyorlar

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Bir de şöyle bir uyanıklık yapıyorlar; Alttaki projectörün fiyatı normalde 206.99$ ilan stoğunda 10.000 adet görünüyor. Adam 2 tanesini "flash indirim" ile 59.99$ dan satıyor şuan zten özel fiyat indirimi bitti diyor. Böylece takipteki potansiyel müşterilerin gözüne sokarak uzun zamandur düşündüğü ürünü adamın gündemine alıyor. Zaaflı bir anına denk gelirse "aldım gitti lan" diyebilirsiniz.

Ayın 11 inde 62$ diyorlar ama kmbilir bu sefer ne dalavere çevirecekler. Belki de saat başı ilk 1111 sipariş sayısının içinde olmak için devamlı site içinde olmanı sağlayacaklar ama gün boyu 1-2 kişiye indirim sağlayacaklar.

bidost06

bidost06

Üye
Bir de şöyle bir uyanıklık yapıyorlar; Alttaki projectörün fiyatı normalde 206.99$ ilan stoğunda 10.000 adet görünüyor. Adam 2 tanesini "flash indirim" ile 59.99$ dan satıyor şuan zten özel fiyat indirimi bitti diyor. Böylece takipteki potansiyel müşterilerin gözüne sokarak uzun zamandur düşündüğü ürünü adamın gündemine alıyor. Zaaflı bir anına denk gelirse "aldım gitti lan" diyebilirsiniz.

Ayın 11 inde 62$ diyorlar ama kmbilir bu sefer ne dalavere çevirecekler. Belki de saat başı ilk 1111 sipariş sayısının içinde olmak için devamlı site içinde olmanı sağlayacaklar ama gün boyu 1-2 kişiye indirim sağlayacaklar.
Taktikleri güzel indirim falan olduğu yok kendilerine bağlıyorlar haklısın

Sarangni

Sarangni

Üye
Aliexpress ufak tefek şeyler almak güzel ama elektronik felan da temkinli olmak gerek. Ben çok ayakkabı aldım ama vergiden sonra bıraktım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
11.11 dümen çıktı biraz.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
0MG90

0MG90

Üye
Fiyatı gerçekten düşenler var ama. Ben sepete ekledim birkaç tane.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Fiyatı gerçekten düşenler var ama. Ben sepete ekledim birkaç tane.

Bende birkaç tane ekledim. alipay filan gerekiyor mu indirim için acaba?
Kuponlar için alipay istiyor ama indirimler için istemiyordur herhalde

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Bende birkaç tane ekledim. alipay filan gerekiyor mu indirim için acaba?
Kuponlar için alipay istiyor ama indirimler için istemiyordur herhalde
Ben de tam anlayamadım. Kuponlara kesin istiyor ama indirimleri bilemiyorum. Var mı bi bilen?
Bir de burada salı günü saat 19.00 olduğunda orada (shenzen) saat 24.00 olup 11.11 indirimi başlayacak. Sepetine birşeyler ekleyip tetikte duranlara duyurulur.
Sizden ricam arkadaşlar ; 11.11 indirimi gerçek mi görmek için, alışverişini tamamlayanlar hemen buraya yazsın şunu bu fiyattan aldım diye lütfen ısrar ediyorum. Böylelikle kimse saat başı boşuna deneme yapıp uğraşmış olmayız yada o motivasyonla bastırırız. Ben de tamamlarsam alışverişimi hemen buraya yazarım. ( İnşaallah alırım şu 207$ lık projectörü 62$ a...amin :bud:)
Düzeltme ;
Bu gece saatler 1 saat geri alınacak. Dolayısıyla burada saat 18.00 iken Shenzen'de 24.00 olacak ayın 11 i olmuş olacak !!!

bidost06

bidost06

Üye
Ünlü markalardan replika saat önerebilicek olan varmı fiyat 15 doları geçmiyecek şekilde birde fonksiyonları çalışır olursa çok iyi olur

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ünlü markalardan replika saat önerebilicek olan varmı fiyat 15 doları geçmiyecek şekilde birde fonksiyonları çalışır olursa çok iyi olur

O fiyata fonksiyonları çalışan saat pek bulamazsın ama bence ya paraya kıy ya biriktir ve bunu al.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: demir38
Sarangni

Sarangni

Üye
O fiyata fonksiyonları çalışan saat pek bulamazsın ama bence ya paraya kıy ya biriktir ve bunu al.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu saat benim de listem de ve alacağım bu saatin farklı rengini. Süper bir şey.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
bidost06

bidost06

Üye
Bu saat benim de listem de ve alacağım bu saatin farklı rengini. Süper bir şey.
Hocam öğrenciyim dolarda yüksek biraz tuzlu geldi gerçekten o fiyata yokmu fonksiyonları çalışan saat

Sarangni

Sarangni

Üye
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Arkadaşlar bakın birçok kişi telefon getiriyor. Yani 4g li 2gb ramli 5 inç hd ips ekranlı 100 $
Sizce fiyat nasıl?
Getiren getiriyor denesem ne olabilir ki en kötü?
Adama yazdım "Türkiye ye epey göndermişsiniz, nasıl oluyor?" diye. İşte cevabı ;

Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaşlar bakın birçok kişi telefon getiriyor. Yani 4g li 2gb ramli 5 inç hd ips ekranlı 100 $
Sizce fiyat nasıl?
Getiren getiriyor denesem ne olabilir ki en kötü?
Adama yazdım "Türkiye ye epey göndermişsiniz, nasıl oluyor?" diye. İşte cevabı ;

Böyle yerler var. Cihazı ayrı-bayarya aksesuarlar ayrı gönderiyorlar. Bu şekil de de gümrüğe takılmıyor. Meizu ve Xiaomi getirenler çok bu şekil de. Hatta gönderirseniz imei işini halledenler bile var. Yok yok adamlar gönderiyor.

Çoğu satıcı zaten gönderdiği cihazı MP4 çalar olarak gönderiyor. Fatura çıkışı öyle yapılıyor. Yalnız bu cihazların sar değerlerini iyi bilmek gerek. Xioami, Meizu ve Lenova gibi firmalar kendilerini kanıtlamış firmalar ama böyle ucuz yollu cihaz saatlar çok var. Cihazın sar değerlerine iyi bakmak gerek.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hocam öğrenciyim dolarda yüksek biraz tuzlu geldi gerçekten o fiyata yokmu fonksiyonları çalışan saat

Yok dostum ben tüm saatleri biliyorum desem yeridir Ali.'de.

Klasik saatler var fonksiyonsuz onlardan bulursun Emporionun var mesela ama orta yaş saati.

Üst Alt