0MG90
Üye
Paypal desteği yok. Paypal ön ödemeli kartın varsa alabilirsin bir şey.paypal felan oluyomu
Paypal desteği yok. Paypal ön ödemeli kartın varsa alabilirsin bir şey.paypal felan oluyomu
Paypal desteği yok. Paypal ön ödemeli kartın varsa alabilirsin bir şey.
bkmexpress ininial felan oluyomuOlur. Visa ve MasterCard logolu olması yeter.bkmexpress ininial felan oluyomu
armor la üstunde yaziyoZ2 için sipariş verdiğim kılıf geldi. Çok şık ama kilit tuşu çok sert. Çift tıkla uyandırarak açıyorum.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yani?armor la üstunde yaziyo![]()
Kilit ve ses tuşlarını kessem mi?@0MG90 slimarmordan ben de aldim note 2 icin tuslar sorunluydu bende de ustteki platsik kisimdan gerekli kesmeleri yaptim simdi sorun yok
ben tuslarin etrafindaki plastik cerceveyi kestim silikon tuslar daha aciga cikti o sekilde. soyle bisey olduKilit ve ses tuşlarını kessem mi?
Orjinal sandisk olup olmadığını nasıl anlayabiliyorum microsd kart alacağım da 128 gblık alirxpresste orjinal olup olmadığını nasıl anlarım acaba
Başlıkta %100 Original yazıyorsa orjinaldir. Fiyatları diğer sitelerle karşılaştır ama eBay'la falan, pahalı gelmesin.Orjinal sandisk olup olmadığını nasıl anlayabiliyorum microsd kart alacağım da 128 gblık alirxpresste orjinal olup olmadığını nasıl anlarım acaba
bunlar için özel birşey yapmak lazım mı nedir bu kupon muhabbetleri yoksa o günü mü beklicezİndirimlere gel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepsi 11 Kasım'da satılacak. Sepete ekle ne alacaksan, 11 Kasım'da indirimli gözükecek. Kuponun varsa onu da satın alırken eklersin.bunlar için özel birşey yapmak lazım mı nedir bu kupon muhabbetleri yoksa o günü mü beklicez