AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Ben de alıyorum :ehe

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
Şaka maka gelirse bunlar vurgun olur zaten

wpfurkan

wpfurkan

Üye
sattığı laptopun aynısını başka satıcıda 350 dollarrrr :ehe

wpfurkan

wpfurkan

Üye
bin tane sipariş edip sonra tanesini 10tl'ye satmakta var işin içinde [emoji2]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kartımda para yoktu 80 kuruş kalmıştı hepsinden aldım :ehe Ama laptop bulamadım ihtiyacım var link atar mısınız :d:

• Beğen
Tepkiler: Invoke

salihy12

Üye
Arkadaşlar kartımda para yoktu 80 kuruş kalmıştı hepsinden aldım :ehe Ama laptop bulamadım ihtiyacım var link atar mısınız :d:
al dostum

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye

:D
Laptop köpeğiniz olsun herkese benden laptop [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve wpfurkan
SeLFISH

SeLFISH

Üye
Alan kullanan var mı bilgilendirsin biri ürünler hakkında ya :D insanın sipariş edesi geliyo bi ssorun çıkar korkusu var gümrük olayları falan olabilecek en kötü şey ne ayrıca :D

byAndroid

byAndroid

Üye
valla dün de böyle oldu 1 tl ye pc var dediler bir türk alışveriş sitesinde biz inanmadık meğersem cidden indirim varmış :D
Yalnız o yanlışlıkla olmuş alanlara vermediler laptopu

smh60

smh60

Üye
Alan kullanan var mı bilgilendirsin biri ürünler hakkında ya :D insanın sipariş edesi geliyo bi ssorun çıkar korkusu var gümrük olayları falan olabilecek en kötü şey ne ayrıca :D
Aklımdan geçen şey en kötü ne olabilir :ehe

SeLFISH

SeLFISH

Üye
İşte onu soruyorum takılırsa gümrükte ne olur :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Oldu da geldi diyelim Laptop gümrüğe takılır.

smh60

smh60

Üye
Beyler şuan sipariş veriyorum hangileri gelirse takılmaz bu işlerde pek bilgim yok :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Beyler şuan sipariş veriyorum hangileri gelirse takılmaz bu işlerde pek bilgim yok :)

Laptop dışında da ki ürünler takılmaz. Gümrük vergisini öderim diyorsanız Laptop alabilirsiniz. Gelirse bu fiyata efsane olacak cihaz.

• Beğen
Tepkiler: smh60
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Sakız parası arkadaşlar gelmezsede yapacak birşey yok dispute açmaya değmez hatta sakızdan bile ucuz :)

smh60

smh60

Üye
Laptop dışında da ki ürünler takılmaz. Gümrük vergisini öderim diyorsanız Laptop alabilirsiniz. Gelirse bu fiyata efsane olacak cihaz.
Akıllı saatte sim girişi olduğu için takılır demiş bi arkadaş ama :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Akıllı saatte sim girişi olduğu için takılır demiş bi arkadaş ama :)
Akıllı saat varsa ve sim girişi varsa takılma ihtimali var.

Çok fazla ucuz. Maketi bile bu kadar ucuz olamayacak ürünler. Hafıza kartı ve saat verdim bakalım ne olacak.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
78 kuruşa dünyaları aldım

Üst Alt