al dostumArkadaşlar kartımda para yoktu 80 kuruş kalmıştı hepsinden aldımAma laptop bulamadım ihtiyacım var link atar mısınız
![]()
Arkadaşlar kartımda para yoktu 80 kuruş kalmıştı hepsinden aldımAma laptop bulamadım ihtiyacım var link atar mısınız
![]()

Laptop köpeğiniz olsun herkese benden laptop [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
![]()
Kablosuz kulaklıktan 800 tane sipariş veren Türk var, 5200 tane de yabancı biribin tane sipariş edip sonra tanesini 10tl'ye satmakta var işin içinde [emoji2]

Yalnız o yanlışlıkla olmuş alanlara vermediler laptopuvalla dün de böyle oldu 1 tl ye pc var dediler bir türk alışveriş sitesinde biz inanmadık meğersem cidden indirim varmış![]()
Aklımdan geçen şey en kötü ne olabilirAlan kullanan var mı bilgilendirsin biri ürünler hakkında yainsanın sipariş edesi geliyo bi ssorun çıkar korkusu var gümrük olayları falan olabilecek en kötü şey ne ayrıca
![]()

Beyler şuan sipariş veriyorum hangileri gelirse takılmaz bu işlerde pek bilgim yok![]()
Akıllı saatte sim girişi olduğu için takılır demiş bi arkadaş amaLaptop dışında da ki ürünler takılmaz. Gümrük vergisini öderim diyorsanız Laptop alabilirsiniz. Gelirse bu fiyata efsane olacak cihaz.

Akıllı saat varsa ve sim girişi varsa takılma ihtimali var.Akıllı saatte sim girişi olduğu için takılır demiş bi arkadaş ama![]()